Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Honda - Dio Nardo Gri Satın Al 5 Temmuz 2024 08:06 1 1 Satılık Honda - Dio Nardo Gri Merhaba, 2023 çıkışlı garantisi devam eden Honda - Dio model scooterimi satmak istiyorum bilgiler aşağıdaki gibidir,Marka : Honda Model : DioÜretim Yılı : 2023KM : 1250Kaza/Çizik/Boya : Yok Renk : Nardo GriEkstralar : Koruma demiri, Konfor sele, H4 Led far ( led far takılı değil yanında ekstra verilecek, servis garanti dışı kalabileceğini belirttiğinden takılmadı ), Su geçirmez branda.Garanti Bitimi : 15.07.2025İstanbul/Kartal Not olarak motosikletime iş sebebiyle binmeye vaktim olmadığından kapalı garajda tutuyorum. KM olarak bakım süreleri dolmamasına rağmen ay bazında bakım süresi dolduğu için 2 defa bakıma götürülmüştür. Belgeleri mevcut. Herhangi bir sıkıntısı yok. Pazarlık söz konusu değil. Site üzerinden mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz. İyi günler. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 85000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 15 Temmuz 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün PowerColor Reaper RX 9070 XT Takaslık