Şimdi Ara

SATILIK HONDA VTR250

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-honda-vtr250-172040918/detay
    Çift silindir v motor su soğutmalı,
    250cc 33 hp,
    2010 Model,
    29,500 Km'de
    sedefli beyaz
    Yağ bakımları 400 km önce yapıldı,
    Balatalar yeni,
    Elcik ısıtma,
    Alarm,
    Ekstra çakar stop,
    led sinyaller
    Koruma takozu,
    Kaza düşme kalkma yan yatma boya vs yoktur,
    Çalışmayan Aksamı Yoktur,
    Motorda Yürürde Hiç Bir Sıkıntısı Yoktur,
    Kapalı Garajda Muhafaza Edilmiştir,
    Yağmurda Çamurda Kullanılmamıştır,
    Resimlerde Görüldüğü Gibidir,
    Çok Temiz Bir Makinedir,
    Telefona iş dolayısı ile cevap verilmeyebilir,cevapsız Çağrılara Geri Dönüş Yapılacaktır....5323959699

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aknbrn -- 15 Temmuz 2014; 12:41:57 >

• resimler gözükmüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakaydin kullanıcısına yanıt
    alla alla,hepsini normak şekilde yükledim :S yarın sahibindene girer link koyarım olmassa
  • Fiyat nedir ?
  • Hocam yanlış anlamayın ama çok merak ettim. Aylarca bu makineyi aradınız, niye satıyorsunuz?
  • Evoque E kullanıcısına yanıt
    kardeşim makinede zerre sıkıntı yok,istemeden satıyorum,çoluk çocuk biyere gidemiyorum,ailece biyere giderken hep taksiye binmek zorunda kalıyoruz,taksi ara bul her seferinde tasiye biton para,bi araba alıcam motorru ALLAH ın izniyle daha sonra tekrar buluruz inş,yani daha doyamadım ama taksiye binmekten gittiğim yerden dönmek için taksi beklemekten gına geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık araç
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aknbrn kullanıcısına yanıt
    o konuda haklısınız hocam. motor dediğiniz bekar işi. umarım aradığınızda yine aynı kondisyonda bir makine bulursunuz. çünkü sizinki hakikaten çok diri duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evoque

o konuda haklısınız hocam. motor dediğiniz bekar işi. umarım aradığınızda yine aynı kondisyonda bir makine bulursunuz. çünkü sizinki hakikaten çok diri duruyor.

Yapmayın allah aşkına,bende evliyim. motosiklet aşkı kullanımı evli bekar fark edermi ? :) Bu arada motosiklet yakışıklı, inşallah hayırlı bir müşteri çıkar...
  • stompanato kullanıcısına yanıt
    Yok hocam şu açıdan, evliyken evin tek ulaşım aracı motor olamaz diye düşünüyorum. Yoksa hayalimdeki gelin arabası Suzuki B-King
  • stompanato kullanıcısına yanıt
    doğru diyorsun kardeşim fakat,şuan araba alacak durum olmayınca arabada aşırı lazım olunca motor ister istemez elden çıkarılıyor,hiç istemiyorum ama mecbur kaldım,yoksa bu sitede çoğu arkadaş bilir 7-8 ay boyunca bu motoru aradığımı ;)gelin arabası muhabbetine gelince,süper proje ALLAH hayırlısını nasip etsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.