Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık HP Pavilion G6 Satın Al 17 Eylül 2017 17:15 1 1 Satılık HP Pavilion G6 AMD E-350 işlemci 4GB Ram 320GB HDD Win 8.1 64 bit işletim sistemi. Notebook ta Hiçbir sorun yoktur. Pili 2,5 - 3 saat kadar gidiyor. Kullanımdan dolayı kasa üzerinde çizikler ve belli bile olmayan küçük bir çatlak mevcut. Vaktim olmadığı için Satışı izmir içi elden olacak şekilde yapmayı düşünüyorum. Notebook piyasasını pek bilmediğim için 600TL fiyat yazıyorum. Piyasayı bilen arkadaşlar fiyat belirlemede yardımcı olursa duruma göre satışı gerçekleştirebilirim. Not: Takas sadece i7 3770T 1155 soket işlemci ile olabilir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK - Intel Core i7 3770T SATILIK - Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit Satılık HP Pavilion G6 SATILIK - Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit