Şimdi Ara

SATILIK - Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK - Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit
    Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit Ekran kartı Sorunsuzdur. Hala bilgisayarımda kullanmaktayım. Kart çok fazla kullanılmadı ve pek oyun oynayan birisi olmadığım için, fazla yorulmadı. İzmir içi elden satış önceliklidir. Alacak arkadaş kartı gelip istediği gibi test ederek alabilir. Satış sonrası Kart iade alınmayacaktır. Buna göre mesaj atarsanız sevinirim.SATILIK - Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384BitSATILIK - Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384BitSATILIK - Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384BitSATILIK - Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384BitSATILIK - Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 475 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 400 tl verebilirim hocam uygunsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnnameD__

400 tl verebilirim hocam uygunsa

Uygun Değil. Teşekkürler.
  • Abi 465 Olurmu Son Bir Güzelik Yapsan Analşırız İletişim Bilgisi Falan Varsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoonsuzKral4571

Abi 465 Olurmu Son Bir Güzelik Yapsan Analşırız İletişim Bilgisi Falan Varsen

10TL lik indirim problem değil ama şehir dışına satış ile uğraşmak istemiyorum. Ekran kartını Alcak olan arkadaşın gelip istediği gibi test ederek alması taraftarıyım. Çünkü 3 gün sonra yurtdışına çıkacağım kargo ile uğraşmaya zamanım yok maalesef. izmirde tanıdığınız varsa gelip test ederek kartı alabilir.
  • Abi Numaranı Özelden Bana Versen Kart Saglamsa Sıkınıtısı Yoksa Alıyorum Abi Yeterki Overlock Yapılmışmı Tamir Edilmişmi O Benim İçin Önemli Rica Ediyom Abi Bu Kart Bana Ciden Çok Lazım Şanlıurfada Yaşıyom İzmir Çivarında Kimsem Yok Cevabını Bekliyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoonsuzKral4571

Abi Numaranı Özelden Bana Versen Kart Saglamsa Sıkınıtısı Yoksa Alıyorum Abi Yeterki Overlock Yapılmışmı Tamir Edilmişmi O Benim İçin Önemli Rica Ediyom Abi Bu Kart Bana Ciden Çok Lazım Şanlıurfada Yaşıyom İzmir Çivarında Kimsem Yok Cevabını Bekliyom

Tamirat yapılmadı. Overclock değil doğru düzgün oyun bile oynanmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.