Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK]HP Reverb G2 v2 ve kontroller Satın Al 9 Haziran 2022 11:52 1 1 [SATILIK]HP Reverb G2 v2 ve kontroller Merhabalar, Kasım ayında ABD'deyken direkt HP.com üzerinden satın aldığım HP Reverb G2 v2'mi satmaktayım. Garantisi var ama internasyonel mi yoksa sadece ABD için midir bilemiyorum. Sonuçta direkt HP üzerinden aldım.Alette hiç sorun yok. Alet V2 versiyonu, yani ekstra "faceplate" ve yeni kabloya sahip. HP.com üzerinden almamın nedeni de bu 2. versiyonu alabilmekti, çünkü ilkinin problemleri çözülmüş ve bu ekstra faceplate'i çıkarıp FOV'unuzu arttırabiliyorsunuz falan. Tek elimde olmayan şu mini-DP adaptörü, bulamıyorum. Bulursam onu da pakete dahil edeceğim.İstanbul Bağdat Caddesi üstünde Erenköy'de oturmaktayım. Dileyene elden teslim edebilirim. Olmadı, önce ödeme sonra kargo şeklinde yollarım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 6000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 22 Kasım 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] [SATILIK] PS5 Slim Digital [SATILDI] [SATILIK] Meta Quest 2 ve aksesuarlar Roccat Pure Air ve bir çok başka mouse [SATILDI] Linksys MR7500 Wifi 6E Router