Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK HTC 10 FATURALI TR MALI Satın Al 18 Haziran 2018 09:25 1 1 SATILIK HTC 10 FATURALI TR MALI Merhabalar, yaklaşık 3 aydır kullanmadığım, boşta duran HTC 10'umu satma kararı aldım.Garantisi bu ay bitmiştir.Telefonu kılıfsız ve koruyu cam olmadan kulandım, dolayısıyla kasa ve ekranda çizikler mevcuttur.Htc 10 forumunu okuduysanız oradan bileceğiniz %20 şarj civarlarında telefonun reset atması, benim telefonumda da mevcuttur. Şarjı bir günü zor çıkartır.Son oreo güncellemesini almıştır.Bütün kutu içeriği, fatura mevcuttur ancak kulaklığı satılmayacaktır.Pil konusunda bahsettiklerim dışında telefon bir canavardır. Garanti ile uğraşmak istemememden dolayı ilgilenmedim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Mi Note 10 Lite 8Gb Ram 128Gb Hafıza Tr Garantili ALINIK I7 4790 / 4790K SATILIK HTC 10 FATURALI TR MALI SATILIK QUECHUA 2 SECONDS 2 KİŞİLİK ÇADIR