Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 iphone 12 pro max satılır tr cihazı Satın Al 28 Ekim 2024 09:20 1 1 iphone 12 pro max satılır tr cihazı eşimin telefonu sattım sıra kendi kullandığım iphone 12 pro maxı da satıyorum, 16 pro max aldım boşa çıktı, ilgilenenler elden satış tercihimdir önce eft sonra kargo da yaparım video ile gösteririm sorun yok. resimlere aşağıdan ulaşabilirsiniz.not : bu fiyat donanımhaber üyelerine olan fiyattır, öğrenci vs almayı düşünüyorsa yüz yüze görüşüp öğrenci olduğunu teyit ettikten sonra 1000 tl daha düşerim.https://www.letgo.com/item/iphone-12-pro-max-tr-chaz-ekstral-iid-1695981943Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 35500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün AMD RYZEN 9800X3D VATANDAN ALINMA SIFIR [SATILDI] iphone 12 pro max satılır tr cihazı [SATILDI] iphone 11 64 siyah tr cihazı satılır [SATILDI] Aryond A32 V1.3 2K 165 Hz Oyuncu Monitörü