Şimdi Ara

[SATILDI] iphone 11 64 siyah tr cihazı satılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 iphone 11 64 siyah tr cihazı satılır

telefoncular 12 veriyor bu paradan fazla eder mi ? veren olursa vereceğim sakarya elden verebilirim, kontrol ettikten sonra alabilirsiniz, ter temiz eşim kullanıyordu, 1 kere arka kamera camı kırılmıştı onu değiştirtmiştim serviste o yani. turkcell den alınma kutu fatura duruyor, sarj aleti eski tipti atmıştım ama appleden yeni 20w olanlardan aldım onla kullanıyordu eşim isteyene onu da veririm, 16 ya geçtiğimiz için ihtiyacımız yok artık kablosuna en azından kabloyu ücretsiz verebilirim.

telefonu kontrol edip alın garantisi yok malum. bir sorun yaşamadım biz ihtiyac fazlası oldugu ıcın satılık.

sakarya da ikamet eden varsa telefonculara vermeden önce bri baksın aynı fiyata ona veririm maksat iş görülsün... bir kaç güne vereceğim isteyen cıkmazsa.

ilan oluşturdum

Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun?

https://www.letgo.com/ad/1695393951

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• 12500 tl isteyen ürünü gelip inceleyebilir havale sonrası kargo da yaparım, video resim atılır.

• Alış tarihi nedir? Pil % kaç?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burdan ulaşabilirsiniz

tam hatırlamıyorum alış tarihini 12 cıktığında almıştık herhalde

letgo.com
    iphone 11 yurt içi turkcell alınma
    https://www.letgo.com/ad/1695393951
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.