Şimdi Ara

140bin (ACİL İLK YETİŞEN ALIR) ASUS TUF 5090 GAMING OC 32GB - VATAN-SIFIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yavuzyildiz Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 140bin (ACİL İLK YETİŞEN ALIR) ASUS TUF 5090 GAMING OC 32GB - VATAN-SIFIR

Soruyorsunuz asus cashback kampanyası varmış herhalde ben almadım, nasıl yapıldığını da bilmiyorum ürünü alan kampanyaya katılır alır.

140bin

Pazarlıksız fiyatıdır bu aciliyet sebebiyle böyle araç alacağım parayı veren alır.

Ürünü Vatandan aldım, 10.03.2025 tarihli faturası, ön siparişten almıştım 1 ay 11 gündür bekliyorum, soğuttu beni sattım kasayı laptopa geçeceğim, kapalı kutu şeklinde teslim edeceğim.

İstanbul'a geliyoruz ara ara,

İzmir'de tanıdık var

bir çok ilde tanıdık var aracıyla hallederiz.

Lütfen sadece teklif yapınız(laptop takası için), fuzuli yorumları herkes kendisine saklarsa sevinirim şikayet edeceğim çünkü zamanında çok goygoy yapmıştık bu ekran kartı konusunda sonunda geldi.

saygılar sevgiler herkese.

fiyatı makul olduğunu düşündüğüm seviyeye çektim, bekleme süresi yok ön sipariş vs al git.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-tuf-geforce-rtx-5090-gaming-oc-32gb-vatandan-alinma-sifir-1233632927/detay

Fiyat : 140000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 10 Mart 2028 Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat takip

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fotoğraf eklendi

• Bi ekran kartı fiyatı buralara kadar çıktı mı şaka gibi ülke olduk valla

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

cıkmadı aslında. satan varda alan yok. sahibindende aylarca bekleyen ilanlarda gercek fiyatları yansıtmıyor ve satılmıyor.

• umsx U kullanıcısına yanıt

telefonda da whatsaptan yazanlar, forumdan yazanlar var onları atamıyorum da ilgilenenler var hocam. dediğiniz gibi değil. piyasada yok karttan daha ucuza bulsanıza stoklu mesela

• yavuzyildiz kullanıcısına yanıt

Arayan bulur , tabi illa tuf olacak derseniz başka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E aynı para işte zaten 150 Buda, ondan bahsediyorum zaten fiyatı bu kartın, bulsan da bu paraya alabiliyorsun. Çoğu sitede alıyorsun 2 haftaya anca gönderiyor ihtiyacı olan alıp gidecek. Yada ertesi gün evinde kargoyla aynı şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzyildiz

E aynı para işte zaten 150 Buda, ondan bahsediyorum zaten fiyatı bu kartın, bulsan da bu paraya alabiliyorsun. Çoğu sitede alıyorsun 2 haftaya anca gönderiyor ihtiyacı olan alıp gidecek. Yada ertesi gün evinde kargoyla aynı şey.

Yalnız hocam Suprim SOC dediğiniz top tier bir model direkt ROG Astral muadili, yani TUF gibi orta seviye bir modelle kıyaslamak hata olur.

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt
    Peki astral hangisiyle denk ? Vanguardla dimi,
    O zaman tuf neden suprimle denk değil herneyse ucuzlattım zaten bu fiyata gider. İsteyen istediğini alsın artık bize satmak düşer 🤣

• yavuzyildiz kullanıcısına yanıt

Sorduğunuz sorunun cevabı yazdığım mesajda var zaten.

ROG Astral = Suprim SOC = Aorus Master

TUF Gaming = Gaming Trio = Gaming OC

Asus , MSI ve Gigabyte da denk kartlar bunlar.

Edit: vanguard daha çok top tier ile orta seviye arasında bir model. Gaming Trio dan daha iyi, Suprim SOC dan daha kötü arada kalmış diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 12 Mart 2025; 13:19:30 >
  • RTX3080Ti kullanıcısına yanıt
    Vanguard? Düne kadar vanguard yoktu astral yoktu o zaman herkese göre en iyi kart asusun tuftu 5000 serisinde değişti anladım ama 3. Seviye de atılacak kart değil herhalde ben trio ile tufu kıyaslayacak biri görmedim tüm forumlarda ve redditte süperimle kıyaslamışlar suprim iyi olabilir ama muadili trio değil. Msi fanı değilseniz ikisi arkasında kıyaslama bile yapmazsınız. Neyse ben almam ikisini de ventus alırım en iyisi 🤣 hepsi aynı fpsi veriyor. Yurt dışı fiyatlarına bakıp hangisiylr denk karar verebilir kartı almak isteyenler suprim , trio , tuf hepsinin fiyatı var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.