Şimdi Ara

SATILIK HTC EVO 3D SIFIR AYARINDA 600 TL !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Amasya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    8 AYLIK HTC EVO 3D TELEFONUMU ONE X YA DA SENSATION XE-XL ALMAK İSTEDİĞİM İÇİN SATIYORUM. MANTIKLI TAKAS OLABİLİR. KENDİ TELEFONUMUN FOTOĞRAFLARINI BİLE KOYMUYORUM ÇÜNKÜ SIFIRDAN FARKSIZ. ALINDIĞI GÜNDEN BERİ KILIFLI VE EKRAN FİLMLİ KULLANILIYOR. ANCAK YİNE DE EKRANDA İKİ KÜÇÜK KILCAL ÇİZİK OLUŞTU SON ZAMANDA. BEN DE BU İŞİ YAPIYORUM REFERANSLARDAN BAKABİLİRSİNİZ. AKSESUAR SATIŞI YAPTIĞIM İÇİN KENDİ TELEFONUMDA DA KULLANIYORUM. SATILIK OLARAK DA 600 TL FİYAT DÜŞÜNÜYORUM. TEŞEKKÜRLER.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopat05 -- 4 Kasım 2012; 4:21:44 >

• "0" ı 1000 tl olan bir telefon için 900 çok istiyorsunuz.

kişisel teklifim 600TL
  • http://www.teknosa.com/kategori/telekom/cep_bilgisayari_pda_/722/125070789/htc_evo_3d_akilli_telefon

teknosa ile aynı fiyata satıyorsunuz hatta teknosada bazen turuncu günleri oluyor 100 -150 daha düşüyorlar

7 aylık bir telefon telefoncudan almaya kalksak ekrandada ufak bir çizik varsa siz o parayı verip almazsınız fiyat revize ilan takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRaSTeRo -- 16 Ekim 2012; 4:22:31 >
  • telefonun ederi 850 tl dir 0 ile aynı fiyat diyen vatandaş stokta olmayan ürünün istediğin fiyattan satılacağının farkında değil herhalde. zamanında bende turuncudan 1000 e aldım piyasada istanbul bilişim dışında satan yok oraya da bak bakalım kaç paraymış.
  • 749 tl diyor teknosa. burada niye 800 çizikli tel
  • hocam çiziklerin resimlerini koyarmısınız ? galaxy s2 arıyordum bunuda alabilirim
  • Hocam denedim ama makinayla görünmüyor çizikler güneş vurunca belli oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PM
  • istanbuldayım elden görmek mümkünmü
  • satılmadıysa ilgileniyorum..istanbul içindeyim..bayrampaşa civarı
  • iyi fiyat
  • fiyat fena degil. 750 TL teknosada sıfır fiyatı olmasına ragmen 600 TL iyi bir fiyat. arkdasım istanbulda mısın görüşelim senin ile en iyisi biz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.