Şimdi Ara

[SATILIK] HTC ONE M7 32 GB GOOGLE PLAY EDITION

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon Amerika'dan alınmıştır yaklaşık olarak 3 ay kullanıldı. Birkaç defa düştüğü için köşelerinde hafif hasar var ama dikkatli bakılmadığında belli olmuyor. Gümüş renkte. Kutusu ve tüm aksesuarları mevcut. Google Play Edition'dır güncellemeleri Android'ten alır ve daha stabildir. İstenilirse sense haline de çevirilebilir. Çok az kullanıldığı için batarya durumu çok iyi. 4G/LTE ülkemizde çalışmakta ve desteklemekte uluslararası versiyon olduğu için.

Fotoğraflar:http://imgur.com/a/zWXhH

Fiyat: 450 TL (pazarlık yok en düşük fiyatı verdim bu kadar az kullanılmış cihaz için, daha fazla inmem mümkün değil)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevindi42 -- 1 Mayıs 2016; 20:20:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sevindi42 kullanıcısına yanıt
    fabrika çıkışı mı gpe

yoksa siz mi yüklediniz

kayıt durumu nedir
  • Ben yaptım cihaz S-OFF olduğu için sıkıntı olmuyor çevirme işleri. Eski bir cihazımın imeisi atıldı sıkıntısız kullanılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

Telefon Amerika'dan alınmıştır yaklaşık olarak 3 ay kullanıldı. Birkaç defa düştüğü için köşelerinde hafif hasar var ama dikkatli bakılmadığında belli olmuyor. Gümüş renkte. Kutusu ve tüm aksesuarları mevcut. Google Play Edition'dır güncellemeleri Android'ten alır ve daha stabildir. İstenilirse sense haline de çevirilebilir. Çok az kullanıldığı için batarya durumu çok iyi. 4G/LTE ülkemizde çalışmakta ve desteklemekte uluslararası versiyon olduğu için.

Fiyat: 450 TL (pazarlık yok en düşük fiyatı verdim bu kadar az kullanılmış cihaz için, daha fazla inmem mümkün değil)

yurtdışı mı cihaz ? emei atıldı demişsiniz patlama gibi bi durum olur mu biraz bilgi verir misin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafamy

quote:

Telefon Amerika'dan alınmıştır yaklaşık olarak 3 ay kullanıldı. Birkaç defa düştüğü için köşelerinde hafif hasar var ama dikkatli bakılmadığında belli olmuyor. Gümüş renkte. Kutusu ve tüm aksesuarları mevcut. Google Play Edition'dır güncellemeleri Android'ten alır ve daha stabildir. İstenilirse sense haline de çevirilebilir. Çok az kullanıldığı için batarya durumu çok iyi. 4G/LTE ülkemizde çalışmakta ve desteklemekte uluslararası versiyon olduğu için.

yurtdışı mı cihaz ? emei atıldı demişsiniz patlama gibi bi durum olur mu biraz bilgi verir misin ?

Evet imei atıldı. Patlama gibi bir durumu yok kendi bozulan telefonum çünkü. Olmaz da hadi oldu diyelim atması çok kolay zaten. Ben sürekli buradayım 8 senedir satış yapıyorum sıkıntı yaşamazsınız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mustafamy

quote:

Evet imei atıldı. Patlama gibi bir durumu yok kendi bozulan telefonum çünkü. Olmaz da hadi oldu diyelim atması çok kolay zaten. Ben sürekli buradayım 8 senedir satış yapıyorum sıkıntı yaşamazsınız.

pm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.