Şimdi Ara

satilik huawei mate7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    cihaz zeytinburnu 58.bulvar avea bayiisinden alindi yaklasik 3aylik bir cihaz kendim avea bayisinin yanindaki ptt de guvenlik gorevlisiyim kutu ve fatura kayip ama alan arkadasla aveaya gidip faturayi tekrar cikartabiliriz cihaz tertmiz ve sorunsuz bir cihaz ekran suresi olarak 10saati gordum wifi ile 3g de 7saat civari aliyorum sarj sorunu cekmeyeceginiz kasmayan donmayan bir telefon.. fiyat olarak 1000tl dusunuyorum takas olarakta uzerine 350 ..400tl alabilecegim cihazlar olmasi sarti ile dusunebilirim.. 0506 108 54 55 watshaptan detayli resim yollayabilirim. gelip cihazi elden gorun bi cayimi icin zeytinburnu ptt
     satilik huawei mate7 satilik huawei mate7 satilik huawei mate7 satilik huawei mate7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jjrusso49 -- 10 Eylül 2015; 12:27:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ürünün kutusunu temin etme şansınız olabilirmi?
  • malesef kutusunu temizlik sirasinda atmislar ancak faturayi aveadan teminedebiliriz

• HTC XE Lite yeni ayarında çok temiz telefonum var faturalı, takas üste 400 tl peşin vereyim.

• Özel mesaj atıldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SATİLDİ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.