Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK] Huawei Wifi Ax3 Dual Core Router (Sıfır) Satın Al 17 Şubat 2022 18:29 1 1 [SATILIK] Huawei Wifi Ax3 Dual Core Router (Sıfır) İyi forumlar,16 Eylül tarihinde satın aldığım laptop'un yanında hediye olarak Router ürünü verildi ancak ihtiyacım olmadığı için satışa çıkarıyorum.Huawei kablosuz mouse ile takas yapabilirim.Ürünü deneme amaçlı açtım ve kurdum sonrasında tekrar kutusuna kaldırdım, üründe herhangi bir sorun yer almıyor ve gerçekten sinyal sorunu ortadan kalkıyor. Fiyat: 280 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 280 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 16 Eylül 2023 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] [SATILIK] OMEN BY HP15 RTX 2060 Gaming Laptop [SATILDI] SATILIK AirPods 2. Nesil Sıfır Kapalı Kutu [SATILDI] (SATILIK) Asus TUF RTX 2060 i5 9400f lü Komple Sistem Monitör Dahil [SATILDI] [SATILIK] Seagate Barracuda 1+1 TB 7200 RPM 64 MB Cache 3.5"