Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK HUMBLE BUNDLE ARALIK OYUNLARI Satın Al 15 Ocak 2025 00:42 1 1 SATILIK HUMBLE BUNDLE ARALIK OYUNLARI Arkadaşlar merhaba,Elimde zaten mevcut olduğu için aralık oyunlarımı satıyorum. Fiyatları https://gg.deals sitesini baz alarak onlardan da uygun belirledim. Burayı tercih etmemin sebebi çoğu keyshopta checkout kısmında ekstra ücret ödemeniz gerekiyor. Burası ücretler dahil fiyat veriyor. GLOBAL kodlu keylere göre belirlendi fiyatlar. ROW bölgeli keyler Türkiyede aktif edilemediğinden onlara göre fiyatlandırmadım.The Invincible: 80 TLBomb Rush Cyberfunk: 65 TLOld World: 70 TLAtlas Fallen Reign of Sand: 100 TLCrime Boss Rockay City First Month Edition: 90 TLMoonstone Island: 30 TLInkulinati: 15 TLVenba: 10 TLMonster Prom 3 Monster Roadtrip: 15 TLÇoklu key alımında ufak bir miktar daha yardımcı olurum fiyatlarda. Elimde olmayan humble bundle keyleri ile takas düşünürüm. Her türlü soru ve öneri için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK HUMBLE BUNDLE ARALIK OYUNLARI [SATILDI] SATILIK HUMBLE BUNDLE KEYLERİ [SATILDI] SATILIK PS5 DIGITAL EDITION KUTULU TEKNOSA FATURALI SATILIK KUTULU PS4 ÇİFT KOL + 3 OYUN (İNDİRİM)