Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Satın Al
Arkadaşlar Merhaba . Cocuğumuz büyüdüğü ve laptopa geçmem gerektiği için eldeki bilgisayarı satmak istiyorum.
işlemci i5 4570 Ram 4X4 gskill ripjaws 1600 mhz (16 gb) Ekran kartı Asus ROG STRIX Nvidia GeForce GTX 1060 OC 6GB 192Bit GDDR5 Anakart Msi z97 gaming 5 Hdd 2 adet 1 TB WD + 1 adet seagate 2 TB +1 adet 256 gb SSD PSU corsair vs650 watt Kasa Corsair Carbide SPEC-02 soğutucu Xigmatek Red Scorpion II
Ürünlerin SSD hariç hepsinin garantisi bitmiştir . Genel olarak oyun için alındı ama hiç oynanmadı neredeyse aldığımdan beri film +internet kullandım .
resimleri en kısa zamanda yükleyeceğim ama şunu belirtmek isterim elektronik cihazları çok titiz kullanırım hepsi sıfır gibi duruyor . ürünlerin hiç biri o.c ve benzeri şeylerle uğraşılmamıştır.. gönül rahatlığıyla kullanabilir alan arkadaş .
Fiyat olarak 5000 TL düşünüyorum . arkadaşlar bayadır pc bölümüne uzağım fiyatları bilmiyorum . duruma güre düşürülebilir yada artırılabilir . Teşekkürler Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.