Şimdi Ara

Satılık i5 3470 + Gigabyte ga-z77x-ud3h + gskill 2x4gb 1600mhz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
4
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Herkese Merhabalar,

Uzun zamandır kullanmakta olduğum sistemimi upgrade ettiğim için anakart,işlemci ve ram satılıktır.

intel i5 3470
    gigabyte ga-z77x-ud3h
    gskill ripjaws 4gb 1600mhz x 2

Fiyat çalışana, öğrenciye, bekara, işsize 750TL'dir. Pazarlık yada tek satış mevcut değildir.

Ciddi alıcılar için diledikleri test sonucunu paylaşabilirim.

Edit: Gelen mesajlarda anakartın kutusu sorulunca kontrol ettim. Ürün biraz eski olunca ancak kutusunu hafızam tazelendi. Anakartı ilk aldığımda G2020 işlemci ile kullanıyordum. Sonrasında i5 3470e geçiş yaptığımda sistem çalışmadı ve anakartı servise yolladım. Bios flash yapıp geri gönderdiler fakat problem çözülmedi. Hatta aynı şekilde 1 yada 2 kez daha gitti geldi. Anakartı exa'dan almıştım ve garanti sürecini onlar yürütüyordu. En son exa'yı atlayıp gigabyte ile görüşmüştüm ve bu sefer işlemci ile göndermemi istemişler. İşlemciyle birlikte gönderince problemi çözdüler. Anakartı alacak olan kişinin bilgisi olması gerektiğinden ilana doğrudan yazıyorum. İsteyen gigabyte'a ulaşıp servis kaydını sorabilir. Anakart seri no: 132900036849

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFreelancer -- 21 Nisan 2020; 10:2:31 >

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salı gününe kadar Ammoniaque isimli kullanıcıya rezervedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GA-990XA-UD3 R5
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.