Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık İkinci El Honor MagicBook X15 İ5-10210U 8 GB RAM 512 GB SSD Satın Al 19 Ekim 2024 17:03 1 1 Satılık İkinci El Honor MagicBook X15 İ5-10210U 8 GB RAM 512 GB SSD Cihazı 1 yıl önce forumdan almıştım. Garantisi bitti.Cihaz tertemiz durumda. Sadece office ve sosyal medya için kullandım. Oyun filan kurmadım.Cihaz hem ince hem de çok hafif, pili de çok gidiyor fakat saat olarak ölçmedim.Parmak izi var.Özellikleri en alttaki fotoda var.Cihazı severek kullanıyordum fakat forumdan 17 inc laptop aldım. Bu cihaz boşa çıktı. Bu nedenle satıyorum. Acelesi yok, satılmazsa bir kenarda durur.FİYAT: 12.500 TLNOT: Abartmamak şartıyla pazarlık payı vardır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Erzurum Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık İkinci El Honor MagicBook X15 İ5-10210U 8 GB RAM 512 GB SSD [SATILDI] SATILIK İkinci El İphone 11 64 Gb [SATILDI] Satılık İkinci El Dell İnspiron 15 3000 Laptop [SATILDI] Satılık 4 Aylık İphone 13 Mini Beyaz