Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] INTEL 10700K - MSI Z490 TOMAHAWK Satın Al 11 Ocak 2023 13:32 1 1 [SATILDI] INTEL 10700K - MSI Z490 TOMAHAWK Merhabalar. Yeni işlemci ve anakarta geçtiğim için boşa çıkan parçaları satıyorum.İşlemcinin kutu ve faturası mevcuttur. Anakartın kutusu mevcuttur. Her iki parçanın da garantileri bitmiştir.İşlemcinin kenarlarında anakartın metal sıkıştırıcısından kaynaklı iz çıkmıştır. İşlemciyi çektiğim resimde gösterdim. Bu izin ne performansa ne sıcaklığa herhangi bir etkisi vardır.İşlemci %100 yükte Cinebenchte ortalama 75 derece, oyunlarda 55-60 derece çalışıyor.Anakart için ayrı satış fiyatım SATILDI' dir. İlk olarak anakart satılmadan işlemci satılmayacaktır.Samsun içi elden, Samsun dışı havale/EFT sonrası kargolayacağım. FİYAT: SATILDISistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] DEEPCOOL LS720 360MM BEYAZ SIVI SOĞUTUCU [SATILDI] HYPER X CLOUD II OYUNCU KULAKLIĞI [SATILIK] HYPERX ALLOY ORIGINS CORE TKL RED SWITCH GAMING KLAVYE [SATILDI] STEELSERIES RIVAL 3 RGB GAMING MOUSE