Şimdi Ara

SATILIK İNTERNET VE DÜŞÜK SEVİYE OYUN PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Cihaz uzun zamandır kullanılmıyordu .Dün test amaçlı denedim hiç bir sıkıntısı yok . En son oynanan oyunlar : Pes 10
    Call of duty Modernwarfare 2
    Call of Duty 4
    LoL
    Uzatmadan Cihazın özellikleri :
    İşlemci : P4 3.0 Ghz
    Ram : 1 gb kingston
    HDD : 80gb
    ekran kartı : 256 mb Nvdia

Fotoğraf ve ayrıntılı özellikler eklenecektir .
    Cihaz eski olmasına rağmen performans olarak son yıllardaki cihazlara bile taş çıkartır.
    Cihaz EFT - Kargo şeklindedir

Fiyat : 160TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JezsePinkman -- 2 Nisan 2015; 22:49:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ekran kartı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYKIRI.

Ekran kartı nedir ?

Akşam bakıp detaylı şekilde göndereciğim modelini .
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Kusura bakmayın ama bu pc oyun bilgisayarıysa diğerleri ne ? Olsa olsa bundan internet bilgisayarı olur hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: killman

Kusura bakmayın ama bu pc oyun bilgisayarıysa diğerleri ne ? Olsa olsa bundan internet bilgisayarı olur hocam

İyide arkadaş demiş zaten düşük seviye oyun pc diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esVed -- 2 Kasım 2013; 5:51:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

quote:

Orijinalden alıntı: killman

Kusura bakmayın ama bu pc oyun bilgisayarıysa diğerleri ne ? Olsa olsa bundan internet bilgisayarı olur hocam

İyide arkadaş demiş zaten düşük seviye oyun pc diye

iyide arkadaş bide şu cümleyi eklemi ""Cihaz eski olmasına rağmen performans olarak son yıllardaki cihazlara bile taş çıkartır. ""
  • canbaz_233 kullanıcısına yanıt
    1960lardan bahsetmiş arkadaş :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyrolousinx2

• quote:

Orijinalden alıntı: Pyrolousinx2

Performans denildiği zaman aklına ne geliyor paşam ? i5 işlemcili 3.nesil bi pc aldığında hızı ortalama 2.8 Ghz dir ( çekirdek farkını sayma ) Benim sattığım cihaz 3.00ghz işlemcili ve ayrıca gözünüze soka soka düşük seviye oyun pc yazdım . Ya bir gözlük alın yada almayacağınız ilanı baltalamayın !Performans denildiği zaman aklına ne geliyor paşam ? i5 işlemcili 3.nesil bi pc aldığında hızı ortalama 2.8 Ghz dir ( çekirdek farkını sayma ) Benim sattığım cihaz 3.00ghz işlemcili ve ayrıca gözünüze soka soka düşük seviye oyun pc yazdım . Ya bir gözlük alın yada almayacağınız ilanı baltalamayın !

• quote:

Orijinalden alıntı: b4d00

i5 işlemcili 3.nesil bi pc aldıĞ?ında hızı ortalama 2.8 Ghz dir ( çekirdek farkını sayma ) Benim sattıĞ?ım cihaz 3.00ghz işlemcili

Keşke tek ölçek çekirdek saat hızı olsa hocam... Ayrıca gaming pc demek güncel oyunları en azından med/med-high da oynatabilen bilgisayarlar demek diye biliyorum ben. yoksa her oyun oynanabilen bilgisayara üreticiler gaming pc etiketini yapıştırırdı herhalde. Ayrıca çoğu güncel oyun birkaç istina hariç çoklu çekirdek istemekte. (en azından oyuncuların özellikle oynamak istediği oyunlar)
  • nick değiştirmen bana ödemen gerek 30 TL gerçeğini değiştirimiyor.
  • bendede var p4 işlemcili gayet hızlı kasma donma yok ... pcı-e ekran kartı slotuda var 8 usb girişi var yenilerde bile normal olarak hepsinde 3.0 ghz işlemci yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.