Şimdi Ara

SATILIK INVICTA GRAND DIVER AUTOMATIC 3044 (SIFIR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
3
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK INVICTA GRAND DIVER AUTOMATIC 3044 (SIFIR)
    Saati çok ince bilekli bir insan olup saat çok büyük geldiğinden dolayı hiç kullanmadan satıyorum saatin cam koruması bileklik koruma ambalajları halen duruyor sıfır olduğunu buradan anlayabilirsiniz. Faturası vb herşeyi bulunmakta.

Üründe seiko otomatik NH35A otomatik makine bulunmaktadır bu modele çok benzeyen invictanın çok ucuz bir modeli var onda su geçirmezlik yok kalite olarak çok aşağıda o modeli bile bu fiyata sakmaktalar :) bunda tamamen su geçirmezlik sağlamaktadır.

Bana maliyeti indirimde ürün + vergiler + kargoya 112 dolara mal oldu şu anda Düz 400 liradan bırakacağım son fiyattır lütfen pazarlık teklif etmeyiniz araştırırsanız ne kadar uygun olduğunu anlayacaksınız, kargo alıcıya aittir ve takas düşünmüyorum.

İzmir'de elden teslim edebilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 19 Aralık 2022 Satıldığı Şehir : İzmir, Konak Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı satışlar diliyorum ...

Tam istediğim ebatlarda bir saat ancak takas istemiyor olmanız beni üzdü , nakit sıkıntısından dolayı sadece takas yoluna gitmem lazım.
    Eğer fikriniz değişirse dükkanımdaki emporio armani saatime bakınız

Umarım beğenirsiniz çünkü sizdeki saat benim bileğime göre ve istediğim bir model
  • technician77 kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam ya bende armaninin tam sizinki gibi değilde silikon kayışlı bir modeli var zaten olmasa düşünebilirdim.

• Anladım , eğer satılırsa alırım sizden saati

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sonunda saati satın aldım

Murat kardeşime teşekkürler , tekrar hayırlı olsun diyelim
  • Hayırlı olsun güle güle kullan iyi günlerde güzel saat aldın :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.