Şimdi Ara

Satılık ip4 16gb, vodafonedan alınma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Niğde Renk #Siyah Model #iPhone 4 Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kozmetik olarak 10üzerinden 9.5 alacak bir cihaz, sadece sağ alt köşenin üzerinde çok dikkat etmeniz durumunda görebileceğiniz çok ufak bir kusur var.
    Garantisi bitmiş, full kutulu ve aşağıda amazon linki bulunan şarjlı kılıf hediyeli.
    http://www.amazon.com/Mophie-Rechargeable-Battery-Verizon-iPhone/dp/B0046EBTQ0

Alındığından beri jelatinle kullanıldı, dolayısıyla çizik vs yok ama arka jelatin üstünde çizik mevcut, zaten üst tarafında hava alındığı için arka jelatinin değişmesi gerekiyor fiyatı 5-10 tl bişeydir.

Gayet stabil, jailbreakli ios5.0 mevcut, ip4 için önemli bir detay, ios 6 ile birlikte ip4lerin yavaşladığı söyleniyor.

Fiyatı, pazarlıksız 800TL.

Ödeme ya sanalpazar üzerinden ya da karşı tarafın önce parayı göndermesi şekilde yapılacaktır.

Lütfen başka ödeme seçeneği, fiyat veya takas önermeyeniniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IraArel -- 24 Ağustos 2013; 16:20:08 >
  • Up.
  • hocam yanlış anlamada burada uplamayla ilan üste çıkmaz...ayrıca cihazının satılması için fiyatının düşmesi gerekiyor bu fiyatın yakınına 4s var.ben full kutu faturalı garantili ip5 satıyorum 1550 tl ye ve 32 gb...umarım yanlış anlamazsın...hayırlı satışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: teomanda

hocam yanlış anlamada burada uplamayla ilan üste çıkmaz...ayrıca cihazının satılması için fiyatının düşmesi gerekiyor bu fiyatın yakınına 4s var.ben full kutu faturalı garantili ip5 satıyorum 1550 tl ye ve 32 gb...umarım yanlış anlamazsın...hayırlı satışlar...

Böyle bir üsluba insan yanlış anlar mı?
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölümperisi

quote:

Orijinalden alıntı: teomanda

hocam yanlış anlamada burada uplamayla ilan üste çıkmaz...ayrıca cihazının satılması için fiyatının düşmesi gerekiyor bu fiyatın yakınına 4s var.ben full kutu faturalı garantili ip5 satıyorum 1550 tl ye ve 32 gb...umarım yanlış anlamazsın...hayırlı satışlar...

Böyle bir üsluba insan yanlış anlar mı?
    Teşekkürler

anlayışınız için teşekkürler (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.