Şimdi Ara

[SATILDI] [SATILIK] iPad 10. Nesil, 64GB, Mavi, Garantili, Sorunsuz, Eksiksiz, Aksesuarlı, TR Cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILIK] iPad 10. Nesil, 64GB, Mavi, Garantili, Sorunsuz, Eksiksiz, Aksesuarlı, TR Cihazı

Herkese merhaba,

iPad 10. Nesil 64GB Mavi Renk tabletimi, Üniversite döneminde okulda kullanırım, dizi - film izlerim diyerek Aralık 2022 tarihinde, Vatan Bilgisayar’dan satın aldım. 25 Aralık 2024’e kadar Apple Türkiye garantisi devam ediyor.

Kutu - Fatura - Garanti mevcut.

Üniversite ve mezuniyet sonrası iş hayatının yoğunluğu sebebiyle cihazı aktif kullanamadım. Pil döngüsü ve pil sağlığını da görebileceğiniz bir ekran görüntüsü ekledim, inceleyebilirsiniz. 2 Seneye yakın bir sürede toplamda 36 pil döngüsü yapmıştır.

Cihazın kutu içeriğinde gelen şarj adaptörü ve şarj kablosu hiç kullanılmamış, kutusundan bile çıkarılmamıştır.

Cihaz alındığı gün, ekran koruyucusu uygulanmış ve o günden beri kapaklı - stand olan kılıfı ile kullanılmıştır. Ekstra olarak bir adet de şeffaf arka kapak - kılıf verilecektir.

Oldukça temiz kullanmaya özen gösterdim. Herhangi bir, değişen, kırılan, çalışmayan parçası veya donanımı yok. Tüm donanımları orijinal ve cihaz asla tamir görmedi.

Olabildiğince detaylı fotoğraf çekmeye çalıştım, aklınıza takılan bir soru olursa iletişime geçebilirsiniz.

Ankara içi elden teslim veya ödeme sonrası güvenli bir şekilde karşı ödemeli kargo ile gönderebilirim. Referanslarım var inceleyebilirsiniz...

Saygılarımla...

[SATILDI] [SATILIK] iPad 10. Nesil, 64GB, Mavi, Garantili, Sorunsuz, Eksiksiz, Aksesuarlı, TR Cihazı

25

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 12500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 25 Aralık 2024 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.