Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK IPAD PRO 12.9'' 5. NESIL M1 / 256GB SPACE GRAY Satın Al 21 Ocak 2023 13:22 1 1 SATILIK IPAD PRO 12.9'' 5. NESIL M1 / 256GB SPACE GRAY Merhaba.Yurtdışında yaşadığım için buradan almış olduğum ve uluslararası garantisinin bitmesin henüz 1 aydan fazla süre olan Apple iPad Pro 12.9'' M1 işlemcili 256gb hafızalı ürünüm satılıktır.Batarya Kapasitesi % 100 dür. Cihazın batarya döngüsü henüz 23'tür. 23 ocak / 4 subat arası Türkiye'de olacagım ve tablette yanımda olacak. Yanında 2 metrelik usb-c orjinal kablo ve 20watt adaptör ile verilecektir. Kutu getiremiyorum havaalanında sıkıntı çıkartıyorlar. daha önce getirdigim iphone'da sıkıntı yaptılar ama cihazın şahsi kullanım cihazı oldugunu anlatana kadar 1 ton laf ettirdiler. çok nadir pubg ve iptv izliyorum. 1 kere şarj ediyorum aşağı yukarı 10 gün bir daha şarj etmiyorum. bazen kapalı şekilde haftalarca kaldığı oluyor.Tercihen Kahramanmaraş ve yakın çevresindeki alıcıların görerek alması olacaktır. cihaz 10/10'dur. Kargo isteyen olursa sorumluluk alıcıya aittir. Malum kargoya verirken kargo icerigini beyan etmek zorunda oldugumuz icin calınma vs cok oluyormuş Türkiye'de.Fiyat : 20.000 TL.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 23 Şubat 2023 Satıldığı Şehir : Kahramanmaraş Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık / Takaslık MACBOOK AIR PARASINA MACBOOK PRO 16 INCH i9 !!!