Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık İpad Pro 3 - 11 inch A1980 model 64 gb (Dış Ekran çatlak) Satın Al 23 Ocak 2023 23:23 1 1 Satılık İpad Pro 3 - 11 inch A1980 model 64 gb (Dış Ekran çatlak) Başlıktaki tabletim satılıktır, pubg mobile oynamak için almıştım ve malesef yan taraftan darbe aldı ,cihazın direk ekranı veya gövdesine değil ,yan bölgeden (zaten darbe alan yer belli) darbe almasıyla cam çatladı, kesinlikle iç camda bir sorun yoktur, sadece dış cam çatlaktır ve aslında komple cam değişim gerekmiyor ,ben komple cam değişimine 2250 tl fiyat almıştım, sadece dış cam değişen yerler var ve bu cihazın ihtiyacı dış cam değişimi. Ben bu şekilde tam 6 aydır pubg oynuyorum, hiçbir şekilde dokunmatiğinde vs sorun yoktur ,ekran açınca çatlakların görünürlüğü ve gözü rahatsız etmesi yok oluyor ,asıl darbe alan kısım da alta denk geldiğinden görüntüyü bozmuyor, film izliyorum ve yüksek rank'ta pubg oynuyorum bir sorunu yoktur.Cihaz 120 hz ekrana sahiptir, 64 gb modelidir. Orjinal şarj aleti ve kutusuyla verilecektir.Fiyat 6000 tlSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 6000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Corsair 4000d AirFlow Satılık Samsung Buds Fe Grafit 1 Haftalık Komple Sistem 10850k-Meg Z490 Unify-32 GB Ramm- Gtx 1070-Corsair 4000x + Monitör [SATILDI] Asus Gtx 970 Strix