Şimdi Ara

Satılık iPhone 6S 64 GB Space Grey - FOTOĞRAF GELDİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
3
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar.

Cihazımı Türkiye'den, Kasım 2015'te aldım. Garantisi Kasım 2017'de bitiyor. Eylül 2016'da sıfır cihaz ile garanti kapsamında değişimi yapıldı, o süreçten beri kılıf ve kırılmaz/çizilmez ekran koruyucu ile kullandım.

Kutu içeriği duruyor, kulaklığı bir kere bile kullanılmadı. Faturasıyla teslim edeceğim. Fiyat olarak 2300 TL istiyorum.

İstanbul içi elden teslim edebilirim, diğer illere önce havale ardından kargolama yapabilirim. Referansım yok ancak çalıştığım yeri baz alarak bana rahatlıkla güvenebileceğinizi söyleyebilirim.

Kozmetik 10 üzerinden 11. İstanbul içi teslim olursa zaten canlı da görürsünüz.

Fiyat 2300 TL'dir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Satılık iPhone 6S 64 GB Space Grey - FOTOĞRAF GELDİ!Satılık iPhone 6S 64 GB Space Grey - FOTOĞRAF GELDİ!Satılık iPhone 6S 64 GB Space Grey - FOTOĞRAF GELDİ!Satılık iPhone 6S 64 GB Space Grey - FOTOĞRAF GELDİ!Satılık iPhone 6S 64 GB Space Grey - FOTOĞRAF GELDİ!Satılık iPhone 6S 64 GB Space Grey - FOTOĞRAF GELDİ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skarun -- 22 Şubat 2017; 1:47:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

Garantisi olmayan bir cihaz için 2400 tl.
    Pazarlık edecek seviyede bile değil maalesef.

Nasıl garantisi yok? Kasım 2017'ye kadar garantisi var diyorum, Kasım 2015'te Türkiye'den aldığım bir cihaz. Yazımın neresinden garantisi olmadığı sonucuna vardığınızı anlayamadım.

• Hayırlı satışlar, fiyatınız uygun gerçekten , forumda kayıtlı garantisiz yurt dışı cihazları için bu fiyatları istiyor bazı arkadaşlar.
  • Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İki farklı fiyat bulunuyor 2400 ve 2500 revize yaptıysanız düzeltmenizde fayda var
  • Keske izmirde olsaydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 6s 32 GB Space Grey
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.