Şimdi Ara

satılık işlemciler...intel amd karışık/+anakartlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
9.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hala Quad varsa pm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: battle35

Burhan abi kadar ilgili satıcıya az rastladım kargo yolladığı aynı gün elime ulaştı.Ürünlerin 0 dan farkı yoktu belkide 0dırÜrünlere zarar gelmesin diye en kral şekilde hazırlamış kutuyu Saol burhan abi şu ekran kartı ve psu hayırlısıyla gelir inş

İlgili? 2 gün önce işlemci aldım anakarta uymadı aradım sağolsun hallederiz dedi. Sonra anakart filan derken akşama tüm sistemi söküp yeni anakartla birlikte monte etti Üstüne de sistemi yükledi. Şu an en güvendiğim insanlardandır kendisi. Bence böyle birisini bulamazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: kinzuxxx

quote:

Orijinalden alıntı: battle35

Burhan abi kadar ilgili satıcıya az rastladım kargo yolladığı aynı gün elime ulaştı.Ürünlerin 0 dan farkı yoktu belkide 0dırÜrünlere zarar gelmesin diye en kral şekilde hazırlamış kutuyu Saol burhan abi şu ekran kartı ve psu hayırlısıyla gelir inş

İlgili? 2 gün önce işlemci aldım anakarta uymadı aradım sağolsun hallederiz dedi. Sonra anakart filan derken akşama tüm sistemi söküp yeni anakartla birlikte monte etti Üstüne de sistemi yükledi. Şu an en güvendiğim insanlardandır kendisi. Bence böyle birisini bulamazsınız

Neo candır baldır kaymaktır

/>

• (sıfır) 36ay garantili Intel® Pentium® Processor E5700 2M Cache, 3ghz GHz,45nm 800 MHz FSB
    fiyat==140tl==satıldı

e6500 işlemci Intel® Pentium® Processor E6500 (2M Cache, 2.93 GHz, 1066 FSB)
    fiyat:====99,99TL ====satıldı

p4 3ghz 800fsb 1mb cache lga775
    fiyat:====35,99TL ====satıldı
  • Abi bir tane X6 1090T istiyorum ya, çok mu şey istiyorum şu ilanda ?
  • Hani bana işlemci
  • quote:

Orijinalden alıntı: R@N

Hani bana işlemci

sen kazana düştün
  • Burhan abi allah askina 955 yada 965 yetir
  • Q6600 , 8300 yada 8400 gelsin artık bekliyorum
  • Bana da quad işlemci lazım.Acil tabi varsa !!!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.