Şimdi Ara

Satılık James Donkey 007 Gaming Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Yaklaşık 1-1.5 sene önce yurtdışından almış olduğum ve sadece 2 hafta kullandığım James Donkey 007 oyuncu faresini satıyorum. Mevcutta Logitech G502 modelini kullanıyorum, James Donkey’i test amaçlı almıştım, 2 hafta sonrasında kutusuna kaldırdım.

Ek bilgi: Fareyi kullanmama sebebim, ilginç bir şekilde (tahminen) anakartım ile arasındaki uyumsuzluk oldu. İlk olarak fare bozuk sandım. Ancak farklı dizüstü, masaüstü, Macbook üzerinde defalarca test ettim ve sorunsuz çalıştı.
    Kendi bilgisayarımda ise fare normal çalışıyor, sadece rastgele aralıklarla anlık olarak fare imlecinde 1 sn’lik bir donma meydana geliyordu. İşin içinden çıkamadım ve ürünü kutusuna kaldırdım. Anakart, usb ya da mouse driver’larından bir veya birkaçı arasındaki uyumsuzluğa yordum bu durumu.
    Araştırdığım kadarıyla yakın zamanda James Donkey ürün yazılımı ve sürücülerini güncellemiş, belki bendeki sorunda düzelmiştir ama aynı sorunu küçük bir olasılıkla yaşar mısınız bilmiyorum açıkçası, benim kullandığım anakart: MSI H97 Gaming 3

Satış sonrasında herhangi bir zan altında kalmamak için ürün ile ilgili deneyimlerimi olabildiğince paylaşmaya çalıştım. Tekrar belirtiyorum. Ürün ile ilgili donanımsal herhangi bir sorun mevcut değildir. İlginç bir şekilde benim bilgisayarım hariç tüm bilgisayarlarda hatasız çalıştı.
    Dolayısıyla ürünü sorunsuz kullanabilecek ve ihtiyacı olan birisine gitsin istiyorum. Sıfırdan farkı sadece ambalajı açıldı.

Fiyat: 200 TL, Satış İstanbul/Ümraniye içi elden teslim ya da alıcı ödemeli kargo şeklinde olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pueem -- 22 Şubat 2019; 19:57:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] RAMPAGE ZENITH PRO MOUSE
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.