Şimdi Ara

Satılık JTAG'lı, Soğutma Mod'lu XBOX 360 Yeni Fiyat 300 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle makine Xenon'dur. Şimdiye kadar LIVE'dan hiç ban yememiştir!

3K görmüştü. Konsolturk'te Reballing yöntemi ile tamir ettirdim.
    Soğutucuları söküldü ve bakır tabanlı daha iyi heatsinkler ile değiştirildi.
    Ardından bir de soğutma mod'u yaptırıldı, ek fanlar taktırıldı. Yani aletin artık 3K görme ihtimali yok gibi. Zaten JTAG'lı makinelerde fan hızı değiştirilebiliyor.

En son Dashboard 2.0.12625.0 yüklüdür. Xellous v1.0 da cabası. Kinect uyumludur!

Hitachi GDR-3120L sürücülüdür ama JTAG cihazlarda sürücü ile pek işiniz olmaz :)

Aletle birlikte:

• 200 Watt kendi güç kaynağı
    • Ataba Converter
    • Orijinal gamepad
    • Tesco VGA HD AV kablo
    • Component kablo verilecektir.

İsteyene USB NAND SPI Flasher'ı da ayrı olarak satarım ama Flash360 programı ile buna gerek olmadan aleti güncelleyebilirsiniz.

Yorumlara istinaden fiyatı revize ediyorum arkadaşlar. Yeni fiyat 300TL.

Sadece konsolu almak isteyenler için fiyat 225 TL.

quote:

JTAGLI XBOX360 DA
    USB HARDDİSKİNİZE ATTIĞINIZ OYUNLARI DİREK USBDEN ÇALIŞTIRABİLİRSİNİZ
    MOUSE VE KLAVYE BAĞLAYABİLİRSİNİZ
    NEREDEYSE BÜTÜN VİDEO FORMATLARINI İZLEYEBİLİSİNİZ BÖLGE KODU NTSC/PAL/NTSJ BÜTÜN BÖLGE OYUNLARI AÇAR
    XBOX 1 OYUNLARINI OYNAYABİLİRSİNİZ
    KENDİ ARZUNUZA GÖRE ALTERNATİF MENULER TASARLAYABİLİR VE BUNLARI KULLANABİLİRSİNZ
    LİNUX İŞLETİM SİSTEMİNİ KULLANABİLİR VE XBOX INIZI DİLEDİĞİNİZ ZAMAN GÜÇLÜ BİR BİLGSAYAR OLARAK KULLANABİLİRSİNİZ
    EMULATOR YUKLEYEREK DİĞER OYUN KONSOLLARINI EMULE EDEBİLİR VE OYUNLARINI OYNAYABİLİRSİNİZ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolrecep -- 2 Haziran 2011; 14:45:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bende de benzer bir makina var sürekli ilan koyayım diyorum üşeniyorum siz koymuşsunuz bakalım sonuç ne olacak? bu satışa göre bende kendi fiyatımı belirleyeceğim. İyi satışlar
  • JTAG'ın avantajları belli hocam :) Bakalım, ciddi düşünene ciddi indirim yaparım :)

• bence bu cihaz için ideal rakam 200-250 TL... 450 TL ye daha yeni ve problemsiz, hatta sıfır 360 slim 4Gb cihaz bulunabilir... JTAG olayı da öyle müthiş derecede artılar sağlamıyor... eğer hızlı satış yapmak istiyorsanız, fiyatınızı nazikce revize etmenizi önerebilirim...

100 TL ye çok temiz JTAG yapıyorlar... sizin cihaz gibi, falconlar 200-250 TL civarında satılıyor... ve sizinki bir de vaktinde arıza yapmış... ne kadar yaptırdım desenizde, insanın aklı kalır... bu arıza için bir 50 TL fiyat kırsanız... üzerine de JTAG bedelini koysanız: 250-300 TL fiyat çıkar satış için... 450 TL yine çok fazla...

Bilgilerinize sunarım...
  • Xenon board ve 450 TL oldu canım... 200 TL ye satarsan öp başına koy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 1 Haziran 2011; 10:53:08 >
  • Konsol satıldı, aparatlarrı almak isteyenler:

http://forum.donanimhaber.com/m_49799272/mpage_1/f_/key_//tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.