Jvc Kd g612 oto teyp. Aynı teybi çaldırdım sonra tekrar aldım ama pek kullanmak nasip olmadı, arabayı sattım. :) .Yaklaşık 2-3 ay takılı kaldı dolayısıyla çok iyi durumda. Garantisi devam ediyor, orijinal kutusunda. Ben ses kalitesini çok beğeniyorum, zaten o yüzden çaldırınca gidip aynısını aldım. fiyat olarak 300 ytl düşünüyorum. Fotograflar içinhttp://r apidshare.com/files/122015617/jvc.rar.html Saygılar...
Ürün Detayları • Power Output: 50W x 4 • CD/CD-R/CD-RW Compatible • MP3/WMA Compatible (with ID3/WMA Tag) • HS-II Tuner • DAB Control Ready II • MOS-FET Amp • cEQ • 2.5V Line Output Level • Line Output Terminals (x 2 pairs) • Subwoofer Output Terminals with Level/Frequency Control • Flip-Down Face • Steering Remote Control Ready
CD Section
• CD Text • Disc Name Registration • Direct Track Access (1-12) • Random/Repeat Play
Changer Control Section
• MP3 Control* • CD Text* • Disc Name Registration • Direct Disc Select (1-12)** • Random/Repeat Play (2 modes) • ± 10 Skip Function • * In conjunction with CH-X1500
General Section
• Detachable Control Panel with Carrying Case • Oval-Shaped Wireless Remote Control • Tel. Muting • Power-Off Mode Eject • Preferred Setting Mode
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme