Şimdi Ara

►►►[SATILIK] Kablosuz Ağ Genişleticiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Netgear EX7300 2200mbps

Yurt dışı ürün. kutusunda sıfır. Çalıştığı test edilip yazılımı güncellendi. Bir uygulama için 2 adet satın aldıktan sonra birisinin fazlasıyla yeterli gelmesi sebebiyle teki ihtiyaç fazlası olarak kenarda kaldı. İade için uğraşmak istemiyorum. Aşağıdaki linkten özelliklerine ulaşabilirsiniz.
    https://www.netgear.com/home/products/networking/wifi-range-extenders/EX7300.aspx

500.-TL

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Toto Link 1200mbps

Az ve temiz kullanıldı. Fiyatına göre gayet güzel iş çıkarıyor ve stabil.

115.-TL

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Antalya' da elden teslimat yapabilirim. Aksi durumda Yurtiçi Kargo ile %30 indirimli gönderi yapabilirim. Kargo ücreti alıcıya ait.

Özellikle belirtmek istiyorum... Rakamda anlaşma sonrası elden alışverişte ya da EFT sonrası "şu kadar konuşmamış mıydık yahu ehehehe" "30.-TL eft masrafı kesip gönderdim" "mal başında pazarlık sünettir" ehezeze zehezeze tarzında ya tutarsa mantıklı anlaşma sonrası pazarlık girişimlerinde; buluşma yerinden alışverişi tamamlamadan ayrılma ya da gönderilen EFT/Havaleyi olduğu gibi iade etme gibi pis huylarım var. Bu girişimlere hevesli arkadaşlar az ötede oynasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuphoriA -- 12 Mayıs 2018; 2:18:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.