Şimdi Ara

SATILIK / KAYITLI / JİAYU G3 - 360 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kars İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar merhaba,
    Mart ayında Çin'den getirtmiş olduğum ve faal olarak kullandığım Jiayu G3 'ü ihtiyacım kalmadığı için satıyorum. Telefon rootludur. IMEI leri kayıtlıdır. Takas düşünülmemektedir. İstediğim fiyat 360 TL dir.

İstek dahilinde taksit amacı ile sanalpazar veya sahibinden üzerinden komisyon dahili ilan açılır.

Telefonun özellikleri için -- > http://www.chinaphonereview.com/jiayu-g3?lang=tr

Donanım Haber forum sayfası ve inceleme için -- >http://forum.donanimhaber.com/m_70135038/tm.htm

Telefonun kendi fotoğrafları:

SATILIK / KAYITLI / JİAYU G3 - 360 TL  SATILIK / KAYITLI / JİAYU G3 - 360 TL

SATILIK / KAYITLI / JİAYU G3 - 360 TL  SATILIK / KAYITLI / JİAYU G3 - 360 TL

Paket İçeriği:

Telefon
    Şarj aleti + data kablosu
    Koruyucu plastik kapak
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytacikinci -- 26 Ağustos 2013; 21:34:39 >

• mesajım bulunsun
  • iyide kendi sitesinde bile sıfırı 160 $ ??? fiyat sanki fazla.
  • Türkiye içinde ikinci elleri için fiyatları bu aralıklarda gördüm. Bende satarken bunu göz önünde bulunduruyorum. Değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum. İyi akşamlar.
  • Herhangi bir sorunu yoksa sanalpazardan ilan açarsan 315TLye(15tl komisyon kırılacak paran) alabilirim. İstanbuldansa elden alabilirim 300e.

Getirdiğin paradan kullanıp zarar etmeden satmış olursun. Kusura bakma dostum garantili GM 540a veriliyor.
  • Herhangi bir sorunu bulunmamaktadır ürünün. İlginize teşekkürler. Satışa aynı şekliyle devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytacikinci -- 28 Ağustos 2013; 1:53:35 >
  • pm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.