Şimdi Ara

satılık kelepir rx6700xt 12gb asus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 satılık kelepir rx6700xt 12gb asus

BuGeçen sene ağustos ayında amazondan aldım yurtdışından. Madencilik için satın aldım. 12 ay madencilik yaptım. Underclock yapıp kullandım. Ürün temiz kullanıldı. 70 dereceyi geçmedi alet. Thermal macun yerine bakır thermal ped kullandım. Genellikle 65 dereceyi geçmiyor.

Hiçbir sıkıntısı yok. Her türlü istenen test yapılıp gönderilir.

Ürünün kutusu bulunmakta. Ankara da elden satılır. Diğer illere kargo ile yollanır.

Yurtdışı amazon ile aldığım için garanti durumunu bilmiyorum.

7500 tl --› 6500 tl

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Diğer sitelerde açılmamış kapalı kutu aynı model ekran kartını o fiyata veriyorlar üstelik tr garantili arkadaş satılık kelepir rx6700xt 12gb asus 

• cApK1N kullanıcısına yanıt

O site bağlantılarını örnek ekleyebilir misiniz? Ben denk gelmedim açılmamış kutu bu fiyata. Çoğu yer 0 fiyatına yakın hatta fazlası fiyat çekmiş. Dh de bu fiyata rx6500 veya rx6700 satıyorlar.

Ayrıca pazarlık yok da demedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DraGonS -- 30 Eylül 2022; 5:31:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piyasayı bilen birisine bu kartı 5500 liradan yukarıya satamazsın. 4800 liralara 3060ti , 7000 liralara 3070ti lar satılıyor. hocam ekran kartı balonu patladı haberin olsun. 2-3 aya bunların yarı fiyatlarını da göreceğiz.

• Hocam 1 sene mining yapip 7500 fiyat bicmissiniz karta daha dun vatandan gece indirimde 8800tl ye aldim kartı bence fiyatinizi tekrat gozden gecirmeniz iyi olur.

• Mesajları dikkate aldım fiyatı düşürdüm 6500tl olarak güncelledim.

• Yanlış anlamayın da bu mining den çıkma 6700XT lerin ederi artık 6000 TL hatta bir çoğu o kadar bile değil.

7000 TL ye zaten mining görmemiş 4-5 aylık 6700XT ler var ki ufak pazarlıkla aşağı da çekilir, kim neden 300-500 TL için mining kartı alsın? gpu yu geçtim fan yıpranması için bile alınan riske değmez.

https://forum.donanimhaber.com/asus-6700xt-dual-2-5-yil-garantili-7-000-tl--154073584

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 7 Ekim 2022; 20:48:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK - Asus Dual RX 6700XT
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

2022 mart-nisandan sonra elektrik faturaları, eth. düşüşü derken ufaktan kapatmaya başladı zaten miningciler. Alacağınız kartın faturası bu civardaysa korkmayın ya mining yapılmamıştır yada 1-2 ay görmüştür ki onun da hiç bir zararı olmaz. Burada anlatmak istediğim hangi kartın mining görüp görmediği değil, bariz 1-1,5 yıl mining görmüş kartların çok çok daha temiz ve fatura tarihi daha yeni kartlarla benzer fiyata satılmaya çalışılması.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Ürün benim kartım;) Alındığı tarih itibariyle zaten mining yapılması mantıklı değildi. Fiyatlar ucuzladı diye bende zaten almıştım.

Öncesinde görüntü almak için uzun süre rx550 kullandım. 6700xt alınca onu sattım forumdan bir arkadaşa.

Kartların miningde kullanıldığı nasıl anlaşılır bilmiyorum onu işin piri olanlar biliyordur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.