Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK KENDİME AİT PASAPORT KAYIT HAKKI Satın Al 20 Temmuz 2014 13:26 1 1 SATILIK KENDİME AİT PASAPORT KAYIT HAKKI Kendi adıma ait olan pasaport kayıt hakkım satılıktır. Başkasına ait bir hakkı satmıyorum, kaydınızı kendi adıma yapacağım İzmir içinde birlikte görüşüp e-devlet üzerinden kayıt yapmak tercihimdir. Yada havale ile yine e-devlet üzerinden kaydınızı kendim yapabilirim. Fiyat 140 TL. Not: 2005 Yılından beri forumun aktif kullanıcısıyım. 2 Yıl önceki pasaport kayıt hakkımı da burada satmıştım. Küçükte olsa bir miktar indirim yapabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 140 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir,Bornova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 1 ADET PASAPORT KAYIT HAKKIM SATILIKTIR SATILIK KENDİME AİT PASAPORT KAYIT HAKKI ALINIK PASAPORT KAYITSIZ maksimum 100 TL'lık telefon... SATILIK PASAPORT HAKKI