Şimdi Ara

Satılık Key(5.1 tl Stok=1000+) ve item

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle forumda yeniyim.Takip ettiğim kadarıyla burada itemlerimi satabileceğimi düşünüyorum.Envanterimde birkaç silah hariç her şey satılıktır.Çok fazla item oldugundan her itemin fiyatını detaylı olarak buraya yazamayacağım.Özel patternli bıçak veya silahlar hariç her item market fiyatının %75 karşılığında satılır.[[[STEAMDA HER DAVETİ KABUL ETMİYORUM]]] eğer ilgileniyorsanız ilk önce buraya yazarsanız veya telefondan whatsapptan ulaşabilirsiniz.Paypal kullanmıyorum o yüzden sadece havale/eft olarak ödeme kabul ediyorum.Eğer Halkbank veya Yapıkredi varsa günün her saati satış yapabilirim.Ama diğer türlü hesaba paranın geçmesi ertesi sabahı bulacağı için biraz gecikebilir.Sitede yeni olduğum için güvenmeyebilirsiniz anlayışla karşılarım bu yüzden ufak ufak satış yapabilirim sizin içinde güvenli olması için.Fiyatlar sabittir çok yüksek alımlarda bile fiyat değişmez.

1 key = 5.1 tl

steam profile :http://steamcommunity.com/profiles/76561197986651215/

GSM: 0536 650 86 50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiLd_ -- 16 Eylül 2015; 17:33:56 >

• Forumda yenisin ama kalbimizde eskisin be can'cım sonuna kadar güvenilirdir.

-wL
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bosster

Forumda yenisin ama kalbimizde eskisin be can'cım sonuna kadar güvenilirdir.

-wL

Katılım zamanı: 30 Haziran 2015
  • ^^Evo^^ ^ kullanıcısına yanıt
    Kendisi arkadaşım oldugu için yazmış zaten samimiyetimizden anlayabilirsin.Sizin veya diğer arkadaşların güvenliğini temin edebilmek için 2şer 2şer bile key satabileceğimi söylüyorum.Forumda yeni oldugum icin az güvenilir birisi olabilirim ama ben elimden geleni yapıyorum
  • O envanter ne ben wefad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ariana Grande kullanıcısına yanıt
    Çok uzun zamandır emek harcadığım bir şey diyelim sağol yorumun için :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CSGO Key Alınır 7.40 TL
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Middleman kullanmadan alışveriş yapmamanızı tavsiye ederim.
  • o ne kadar bıcak la öyle satılana kadar birini verde takılak
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiLd_

Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle forumda yeniyim.Takip ettiğim kadarıyla burada itemlerimi satabileceğimi düşünüyorum.Envanterimde birkaç silah hariç her şey satılıktır.Çok fazla item oldugundan her itemin fiyatını detaylı olarak buraya yazamayacağım.Özel patternli bıçak veya silahlar hariç her item market fiyatının %80 karşılığında satılır.Steamde her daveti kabul etmiyorum eğer ilgileniyorsanız ilk önce buraya yazarsanız veya telefondan whatsapptan ulaşabilirsiniz.Paypal kullanmıyorum o yüzden sadece havale/eft olarak ödeme kabul ediyorum.Eğer Halkbank veya Yapıkredi varsa günün her saati satış yapabilirim.Ama diğer türlü hesaba paranın geçmesi ertesi sabahı bulacağı için biraz gecikebilir.Sitede yeni olduğum için güvenmeyebilirsiniz anlayışla karşılarım bu yüzden ufak ufak satış yapabilirim sizin içinde güvenli olması için.Fiyatlar sabittir çok yüksek alımlarda bile fiyat değişmez.

1 key = 5.5 tl

steam profile :http://steamcommunity.com/profiles/76561197986651215/

GSM: 0536 650 86 50

sizi ekledim hocam fragile alım yapmak istiyorum sizden

• up
  • Envanter ölüm, kaç yillik birikim bu mübarek büyük emek var belliki sağlam trader çikti :))
  • 2 seneyi geçer teşekkürler yorumun için
  • 10 adet key alındı herhangi bir sorun olmadı kendisine teşekkür ediyorum
  • 1 adet M4A1 Hyper Beast ve 9 tane key aldım Güvenilir satıcı.
  • 3 x asiimov ft....satın aldım güvenilir satıcı......
    güvenle alişveriş yapabilirsiniz...
  • Güvenilir satıcıdır cs go da tanınan bir isimdir.
  • up
  • Can kardeşim hayırlı satışlar dilerim.Arkadaş güvenilirdir.

Not : Tek tek ugrasmasaydin araçla takas olur falan yazsaydın keşke
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.