Şimdi Ara

Satılık Kingston ve G.Skill Soğutuculu DDR3 RAMLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Marka #G.Skill Tür #DDR3 Kapasite #16GB Şehir #Gümüşhane İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık Kingston ve G.Skill Soğutuculu DDR3 RAMLER

Ramler Resimlerde Görünen Modellerdir G.Skill Olanlar 2133 mhz kadar çalışabilmektedir Kingston Olanlar 1600 Mhz Çalışmaktadır ben Sistemde 16 Gb 1333 Mhzde iki farklı modeli beraber kullanıyodum sistem değişince bunlarda boşa çıktı ram piyasası hakkında bilgim yok o yüzden şu fiyattan satıyorum diyemem malesef epey zamandır da forumda bir şey satmamıştım. almak isteyen arkadaşlar fiyat tekliflerini pm ile iletirse anlaşırsak direk verecem dediğim gibi ne kadar ederler tam bir fikrim yok ama şunu diyebilirim ihtiyaç fazlası olduğu için piyasası nedir bilmiyorum ama özel mesajda belirtirseniz dürüsçe örnek piyasası 300 ama ben 250 veririm gibi derseniz anlaştığımız takdirde piyasasının altına satarım tekliflerinizi özel mesaj ile iletirseniz sevinirim. ürünler sorunsuz ürünlerdir herhangi bir problemleri yoktur. iyi forumlar :)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Gümüşhane Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• ürünler satılmıştır..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.