Şimdi Ara

SATILIK KISMEN SORUNLU V911 HELİKOPTER (fiyat düştü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba, v911 model helikopterimi kullanmadığım için satıyorum, helikopterin üst kanatları ve kanat bileşenleri sorunlu, sol alt iniş kısmıında kopuk bir yer vardı onuda yapıştırdım, onun dışında motor, kumanda ve 2 pil-pil şarj ünitesinde bir sıkıntı yoktur. Yedek parça amacı ile de alınabilir, fazla kullanmadım daha doğrusu kullanmayı beceremedim :) , 4-5 defa kullanabildim o yüzden pillerin halen verimli olduğunu düşünüyorum. Fiyat 60 TL. Fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum, kaldı ki sadece kumandası 60 tl gibi bir rakama satılıyor.
     SATILIK KISMEN SORUNLU V911 HELİKOPTER (fiyat düştü) SATILIK KISMEN SORUNLU V911 HELİKOPTER (fiyat düştü) SATILIK KISMEN SORUNLU V911 HELİKOPTER (fiyat düştü) SATILIK KISMEN SORUNLU V911 HELİKOPTER (fiyat düştü)
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
     SATILIK KISMEN SORUNLU V911 HELİKOPTER (fiyat düştü) SATILIK KISMEN SORUNLU V911 HELİKOPTER (fiyat düştü) SATILIK KISMEN SORUNLU V911 HELİKOPTER (fiyat düştü) SATILIK KISMEN SORUNLU V911 HELİKOPTER (fiyat düştü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyrael99 -- 13 Mart 2016; 18:34:00 >

• tyrael99 T kullanıcısına yanıt
    güncel
  • takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.