Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Satın Al
arkadaşlar telefon yurt dışından gelen kuzenimden kaldı. o yüzden kutusuz ve garantisizdir. telefon elimden bir kere bankta otururken düştü ondada hiç birşey yoktur. dokunmatik kalemi yoktur, tamamen sorunsuz ve kullanışlı.. yurtdışından geldiği için kaydı kesinlikle olmuştur. türkçedir. bu fiyata alabilceğiniz en iyi dokunmatik telefon ve çok hafiftir.
açıkçası bana yetiyordu, internetini üst telefonlar kadar rahat olmasa da kullanıyorum. twitter, face, donanimhaber daha bir çok mobile destekli siteye giriyordum. hatt buraya attığım mobile mesajlar bu telefondandır. telefondaki sevmediğim tek şey şarjı çabuk bitmesi. bu bozuk olduğundan değil tabii ki konuşma süresi, 3,5 saat olduğundan.
kusura bakmayın resim atma imkanım olmadığı için atamıyorum. iyi günler
fotoğraf temsilidir
Marka: LG Model: KP500
Teknik Özellikler
Genel Özellikler Ağırlık 89 Gr Genişlik 55.4 mm Yükseklik 106.5 mm Kalınlık 11.9 mm Şebeke frekansı GSM850 - GSM900 - GSM1800 - GSM1900 Titreşim Var Handsfree Var Bluetooth Var Sesle arama Var Ses kaydı Var Pil Tipi Li-Ion Bekleme süresi 350 saat Konuşma süresi 3,5 saat HSDPA Var Uçuş modu Var Bluetooth versiyon 2.0 USB Desteği Var
Ekran Özellikleri
Renkli Ekran Var Renk Sayısı 262144 Ekran Çözünürlüğü 240 x 480 px Dokunmatik ekran Var Ekstra ekran özellikleri Harekete duyarlı ekran
Hafıza Özellikleri
Telefon Hafızası 48 MB Telefon rehberi 1000 kayıt Harici Hafıza Yuvası Var Harici Hafıza Kartı Boyutu 1 GB Harici Hafıza Kartı Tipi MicroSD (TransFlash) Maksimum Hafıza Kartı Boyutu 8 GB
Internet Özellikleri
Wap Var Wap versiyonu WAP 2.0 Gprs Var Gprs slot 4+1/3+2 Gprs class 10 XHTML Tarayıcı Var HTML tarayıcı Var E-posta okuyucu Var Edge Var
Ekstra internet özellikleri
Rss okuyucu Macromedia Flash Lite desteği, Css, Javascript destekli gelişmiş web, taracıyısı, E-posta eklentileri için dosya gösterici Anında mesajlaşma Var
Multimedya Özellikleri
Polifonik melodiler Var Mms Var Ekran koruyucu Var Java desteği Var Mp3 çalar Var Radyo çalar Var Dahili kamera Var Video Çekebilme Var Video Oynatabilme Var Oynatabildiği dosyalar MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, MPEG4, AMR, 3GP
Eksta multimedya özellikleri
Radyoda RDS desteği, El yazısı tanıma Kamera Özellikleri Çözünürlük 3.2 MP Dijital Zoom 4X
Ekstra kamera özellikleri
Otomatik netleme, Self timer, Çektiğiniz fotoğrafları blog hesabınıza direk gönderebilme imkanı, Gece çekim modu, Sıralı çekim, Görüntü efektleri Video kayıt formatı 3GP, MPEG4
Yazılım Özellikleri
Kullanıcı profilleri Var Hesap makinesi Var Takvim Var Senkronizasyon Var Oyunlar Halloween Fever, Photo Puzzle, Virus, Pipe Tema desteği Var Java Oyunlar Var
Ekstra Uygulamalar
Resim ve Video düzenleme programı, Dosya yöneticisi, Kronometre, Zaman Sayacı, Dünya Saatleri, Not defteri, Birim çevirici, İş listesi,
KP 500 Cookie, KP500Cookie olarak da bilinir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.