Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK KRON XC 150 DAG BİSİKLETİ 26 JANT ALÜMİNYUM KADRO Satın Al 18 Eylül 2015 21:27 1 1 SATILIK KRON XC 150 DAG BİSİKLETİ 26 JANT ALÜMİNYUM KADRO 948[Kunye=]pazarlıksız fiyattır... en son düşündügüm rakam oldundan bu rakamı yazdım bisikletim ezik,çatlak, herhangi bir yerinde oynama, boşluk,yamukluk vs yoktur .makro cekimler paylaştım cizik noktalar olsun Bisiklet 3 yaşındadır UFak tefek çizikler vardır bakımı yapılmıştır sorunsuzdur genelde yazın kullanıldı asvaltta, isteyen gelip yerinde de inceleyebilir ANTALYA FİNİKEDEYİM, yeni yol bisikleti alacagım için satıyorum alcak arkadas antalya içinden gelip inceleyip gönül rahatlıgınla alabilir.alüminyum gövde olduğundan dolayı haiftir hiç yormaz, piyasa değeri ortalama 650700 sıfırı., isteyene whatsaptan baska fotolarda atabilirim ..Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK KRON XC 150 DAG BİSİKLETİ 26 JANT ALÜMİNYUM KADRO CST Sensamo ZIRHLI Bisiklet Dış Lastik 2.el temiz (20km kullanıldı) 26x1.75 LENOVO 7800 MAH POWERBANK