SATİLİK KUTUDA TEL CF61 100 YTL GARANTİ FATURA KUTUDA
-------------- Özellikler
# BenQ Mobile'ın, müzik ve fotoğraftan zevk almanın yeni yollarını gösteren kompakt kapaklı modeli BenQ-Siemens CF61 Kapak üzerindeki tuşlarla kontrol edilebilen müzik çalar özelliği ve 1.3 megapiksel kamerası ile CF 61 en fonksiyonel aksesuarınız olmaya aday. # Standart Gsm # Ağırlık (Gr) 99 # Şebeke Frekansı (Mhz) 900-1800-1900 Tri Band # Boyut ( En x Boy x Yükseklik ) mm 88 x 46 x 23 # Konuşma Süresi ( Saat/En Fazla ) 3.5 # Bekleme Süresi ( Saat/En Fazla ) 225 # Telefon Hafızası 1.5 MB # Ekran Tipi 1.8 inç 128 x 160 Piksel 262.144 Renk # İşletim Sistemi Benq-Siemens # Dahili Kamera Var (1.3 MP, 1280 x 1024 Piksel) # Pil Tipi (mAh) 750 Li-ion # Bas Konuş Yok # EDGE Yok # Wap Var # Titreşim Var # Handsfree Var # Infra Red Yok # Dahili Modem Var # Java Var # Oyun Var # Polifonik Melodi Var # Mp3 Çalar Var # Radyo Yok # Ses Kayıt Var # Ses ile Arama Var # GPRS Var # Bluetooth Var # MMS Var # Kutudan Çıkan Aksesuarlar Kullanma Kılavuzu,Şarj Cihazı,Pil,Kapak,CD,Data Kablosu # Garanti (Yıl) 2
TÜM İLANLARİM HER ZAMANKİ GİBİ YORUMA ACİK (HERKESİN YAPAMADİGİ BİR SEY)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
tam 1 yıl kullandım.. kamerası 1,3 ama çok kaliteli çekimler yapıyor.. ses kalitesi çok iyi tek noksanı radyo için farklı kulaklık gerekiyor bide işlemcisi yavaş:D ama karizma bir alet..
hayırlı satışlar..
quote:
Orjinalden alıntı: furkani
tam 1 yıl kullandım.. kamerası 1,3 ama çok kaliteli çekimler yapıyor.. ses kalitesi çok iyi tek noksanı radyo için farklı kulaklık gerekiyor bide işlemcisi yavaş:D ama karizma bir alet..
hayırlı satışlar..
şarjının 1,5-2 gün ancak gittiğinide söylemeden geçmemek lazım...
quote:
Orjinalden alıntı: wehby
quote:
Orjinalden alıntı: furkani
hayırlı satışlar..
şarjının 1,5-2 gün ancak gittiğinide söylemeden geçmemek lazım...
arkadaşlar cihaz satılık artı yönlerini söyleyelim ayrıca satıcı hoşlanmayabilir
iyi ve kötü yönleri söyleyelimki alan kişi ne aldığını bilsin...
benim öyle alinmam yok isteyen istedigi yorumu yapsin satisda olsa bile her ilanım yoruma acikitir isteyen istedigi yorumu yapabilir ürün hakkinda
yoruma kapali ilanlara dikkat edin aciktan korkmayin