Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık LACiE RUGGED MiNi 4TB USB-C (Sıfır ve Kutusu Açılmamış) Satın Al 18 Nisan 2021 10:16 1 1 Satılık LACiE RUGGED MiNi 4TB USB-C (Sıfır ve Kutusu Açılmamış) Merhaba Donanım Ailesi,Şirketimin hediyesi LACiE RUGGED MiNi 4TB USB-C Harici Hardiskini ihtiyacım olmadığı için satıyorum. Daha önce aynısının 2TB olan versiyonunu kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım.Ürün sıfır ve kutusu hiç açılmamıştır.Kutusunda o meşhur turuncu TYPE-C kablosu ve USB3.0 kablosu çıkmaktadır. ayrıca kutusunun üzerine 1 aylık Adobe Creative Cloud'un tüm uygulamaları üyeliği yazıyor. Kutusunu açmadığım için sanırım redeem kodu tarzı birşey koymuş olabilirler. Bu da bonusudur.Ürün'ün hepsiburada.com'daki indirimli satış fiyatı: 1599 TL Link: https://www.hepsiburada.com/lacie-rugged-mini-4tb-2-5-usb3-0-tasinabilir-disk-usb-c-usb-3-1-stfr4000400-p-HBV0000026RKWSatış Fiyatım 1400 TL'dir. Sıfır ve ve hiç kullanımışSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır Orjinal Apple Airpods 2.Nesil - Kutusu Açılmamış - Faturalı TR Satılık LACiE RUGGED MiNi 4TB USB-C (Sıfır ve Kutusu Açılmamış) ACİL SATILIK Lacie Rugged 2.5inc 2TB USB-C (Satılık) Beats Solo 3 Wireless - Kutusu Açılmamış
Qui Yassino kullanıcısına yanıt Up ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır Orjinal Apple Airpods 2.Nesil - Kutusu Açılmamış - Faturalı TR Satılık LACiE RUGGED MiNi 4TB USB-C (Sıfır ve Kutusu Açılmamış) ACİL SATILIK Lacie Rugged 2.5inc 2TB USB-C (Satılık) Beats Solo 3 Wireless - Kutusu Açılmamış