Şimdi Ara

Satılık Lanetli Forma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forma eski kız arkadaşım tarafından alınmıştır. Güzelim 19 numaralı Kewell formasını çıkarıp hediye diye bu formayı giymeye başlamıştım ancak kızdan ayrılınca beddua etmiş o forma ile maç kazanamıyoruz artık.

Bugün de maç 1-0 oldu dedim lanet geçti heralde artık 2 yıl oldu, ama korktum giyemedim yine, sadece kucağıma aldım 5dk geçmeden 1-1 oldu. Sonra fırlattım bir köşeye ama yine de yenildik.

Sözün özü bu formayı almak isteyen varsa pm atsın ama mutlaka Fenerbahçe ya da Beşiktaş'lı olmalı. Lanet onlara geçsin ben 3. bir sezonu daha kaldıramam başarısız geçen.

Forma XL beden olup ücret belirlemedim, karşılığında peluş pokemon oyuncak olur, eski yıllara ait 100+ sayıda sporcu kartları olur, efendime söyleyim sakız paketlerinden çıkan minyatür transformerslar olur takasa girerim.

Satılık Lanetli Forma

• haydeee taraftar kendini kaybetti
  • 100 tane sporcu kartı veriyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

100 tane sporcu kartı veriyim

Fenerli değilsin olmaz. Lanet bizde kalır yine.
  • Senin yüzünden yenildik demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

100 tane sporcu kartı veriyim

Fenerli değilsin olmaz. Lanet bizde kalır yine.

Müdürün odasına atıp kaçıcam ya da idaaya girip fenerli arka veririm

• fenerlilere guiza forması karşılığında bu formayı öner. guiza forması alan varsa eminim saklamak istemez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

Senin yüzünden yenildik demek

Kıza attığım mesaj;

" Bu ne ya Allah aşkına nasıl bir bedduadır bu kızım, 3 senedir iflah olmadı takım senin yüzünden, hadi benden nefret ediyosun da koca camianın suçu neydi! "

• quote:

quote:

Kıza attığım mesaj;

" Bu ne ya Allah aşkına nasıl bir bedduadır bu kızım, 3 senedir iflah olmadı takım senin yüzünden, hadi benden nefret ediyosun da koca camianın suçu neydi! "

Kızın soyadı sezgin mi ? yada babasının adı adnan mı ?

• senin olay ali şenin bardağına benzemiş
  • quote:

quote:

Kıza attığım mesaj;

2006 Dünya Kupası Albümünü gönderebilirim 30-40 arası çıkartma eksikti belkide 20 küsür.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahqra

quote:

quote:

Kıza attığım mesaj;

2006 Dünya Kupası Albümünü gönderebilirim 30-40 arası çıkartma eksikti belkide 20 küsür.

Bi' Fenerliden legoyla yaptığı 1/500 ölçekte Saracoglu Stad Maketi teklifi geldi. Bundan daha iyisi Güiza sallanan kafa biblosu olabilir dolmuşa koyarız yanına bi direk dikeriz kafayı direğe vuruyomuş gibi olur araba gittikçe.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.