Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Lenovo Legion GO 512 GB TR Garantili Satın Al 11 Nisan 2024 11:53 1 1 Satılık Lenovo Legion GO 512 GB TR Garantili Cihazı 3 ay önce Media Markt üzerinden 46 Bin 399 TL ye Kredi kartı ile taksitli şekilde aldım fakat pek fazla kullanabilme zamanım ve imkanım olmadığından dolayı satıyorum 1 yıl TR Garantili kutu fatura herşey mevcuttur fiyat 30000 TL dir takas düşünmüyorum cihaz ile ilgilenen arkadaşlara WhatsApp üzerinden resim video atarım iletişim için PM.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 30000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Nisan 2025 Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık Xbox Elite Series 2 Core Beyaz KOL 3.500 TL [SATILDI] Xbox Series X Tek kol [SATILDI] S> PlayStation 5 Digital FAT 2 Kol + PS5 3D Pulse Kulaklık hediye 14.000 TL Satılık Lenovo Legion GO