Şimdi Ara

SATILIK LEVEL 55 SAĞLAM İTEMLİ TEMPLAR ASMODİAN PERENTO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • +15 + silence godstone, Archon Brigade General Armor Set all +10 with crit +17 and attack +5 manastones , , , , 2 x , 2 x , +10 + vidars(paralyzes) godstone ( best warhammer for templar in game ) , , +4 , Noble Coliseum Champion's set for resist set with all socket mr+14 , , Fenris title , Archon Primus Pilus's Set +10 ,many manastones : 131 x , 366 x , 194 x , 70 x , 86 platinium medals , 120000 , 8000 , craft: weapon master : 503 , alchemy : 399 , cooking 452 , aethertapping 499, essencetapping 441 , all defense stigmas and all attack stigmas , 12 x , 3 x , attack 811 critstrike 752 accu 2486 hp 13000 without skills , red diabol pet , aqua griffo pet , worg of the that pet, watchful ailu pet and many pets , total ap nearly 1.500.000, nearly 2000 major divine life serum and many items ……..aynı hesapta ec setli level 55 gladyatorde vardır.http://www.youtube.com/watch?v=VyuWFZ-p4F0

• hayırlı satişlar.
    video nun başlangiçi sonu müthiş.
    skill tabloda 5 Numaradaki macro ne abi. Breakpower + birşeymi var merak ettim.

• ducklaw seyretmiş ben niye seyredemiyorum bu videoyu benim youtube uçtu heralde

uıp up up
  • en sonunda seyrettim:)

o kestikten sonra gülücük atıp dalga geçtiğin sorc baya sağlam bişeye benziyo yalnız

normal bi adama tek atar
  • Güzel karakter yapmışsın tebrikler, fiyat göremedim gerçi alıcısı değilim ama fiyat konusunda fikir sahibi olmuş olurdum, buna benzer bir karakteri olupta Anuhart/Elyos tarafında satmak isteyen olursa ilgilenebilirim. :)
  • saolun arkadaslar keyıf aldıgım anların videoya aktarabildigim kucuk bir kısmı işte yoksa bundan cok daha keyıflı ve hos anlar oldu, oradaki macromda
    /Skill Break Power IV
    /Skill Pitiless Blow I
    /Skill Righteous Punishment I
  • birde silah degistirmeyi hızlı yapabilirsen shieldburst güzel skildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XSHADOWX -- 19 Haziran 2012; 1:59:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up diyelim Onu bir tüşa atayip denedinmi hiç?

Misal bende Alt+E tuşunda skill barla alakası yok

options>>Key mapping>> Combat >> Chance Weapon skill bardansa bura daah seri oluyor.

Biliyorsan Bir hatirlatma olur ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ducklaw41 -- 19 Haziran 2012; 2:12:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ducklaw41

up diyelim Onu bir tüşa atayip denedinmi hiç?

options>>Key mapping>> Combat >> Chance Weapon skill bardansa bura daah seri oluyor.

direk q da hocam benim silah degistirme
  • quote:

Orijinalden alıntı: XSHADOWX

quote:

Orijinalden alıntı: ducklaw41

up diyelim Onu bir tüşa atayip denedinmi hiç?

direk q da hocam benim silah degistirme

benim "Q" da removeShock macrosu var ^^
  • :)
  • ++++
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.