Şimdi Ara

SATILIK LG 32LA660S - faturali, garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Uzun bir sure yurtdisina cikacagim icin ve evde Tv fazlaligi oldugundan hic kullanilmayacak olan tv mi satiyorum. urunun 32 incler arasindaki en dolu olan model oldugunu belirtmek isterim. Kutusu, faturasi, 20 aylik LG garantisi ve butun kutu icerigi duruyor. hic bir yerine kesinlikle hic bir kusur yoktur. Gelip gorulebilir ve o sekilde satin alabilirsiniz.
    aksamdan aksama pc monitoru olarak kullanilmistir. Satis iptal
    Belli basli ozellikleri:

32" LED Cinema 3D Smart TV; 4 adet Cinema 3D Gözlük, 2 adet Dual Play Gözlük, Dahili Wi-Fi, Dahili HD Uydu Alıcısı, MCI 400 HZ

butun ozellikleri icin ---->http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-32LA660S

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyor -- 15 Kasım 2013; 22:23:15 >

• cevaplandi
  • PM yolladım ama sizde görünmüyor sanırım.

Taksit seçeneği var mı ? Ayrıca son fiyatınız mıdır ?

Ciddi alıcı olarak düşünebilirsiniz.

Saygılarımla,
  • Ilgilenen herkese tesekkurler, satis simdilik iptal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhanyor kullanıcısına yanıt
    Daha önceki mesajlarınıza göre bayağı bir süre 32" tv aramışsınız acaba şimdi satmanızdaki sevep nedir, modelimi beğenmediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurt1212

Daha önceki mesajlarınıza göre bayağı bir süre 32" tv aramışsınız acaba şimdi satmanızdaki sevep nedir, modelimi beğenmediniz

kesinlikle 32 inc kategorisinde hala lider bir tv. bugun olsa yine bu modeli alirdim zaten ama yurt disina cikiyorum evdede tv bollugu vardi o yuzden satmak istedim fakat baska bir yerde is gorecegi icin suanlik satistan kaldirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyor

Uzun bir sure yurtdisina cikacagim icin ve evde Tv fazlaligi oldugundan hic kullanilmayacak olan tv mi satiyorum. urunun 32 incler arasindaki en dolu olan model oldugunu belirtmek isterim. Kutusu, faturasi, 20 aylik LG garantisi ve butun kutu icerigi duruyor. hic bir yerine kesinlikle hic bir kusur yoktur. Gelip gorulebilir ve o sekilde satin alabilirsiniz.
    aksamdan aksama pc monitoru olarak kullanilmistir. Satis iptal
    Belli basli ozellikleri:

32" LED Cinema 3D Smart TV; 4 adet Cinema 3D Gözlük, 2 adet Dual Play Gözlük, Dahili Wi-Fi, Dahili HD Uydu Alıcısı, MCI 400 HZ

butun ozellikleri icin ---->http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-32LA660S

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bende 32 inc televizyon almistim samsung ama pc monutorlerine gore oyunlarda sikinti yasiyordum mouse baya geriden takip ediyordu ortalama yarim saniye gibi sonra kullanmadim eski monutoru takdim kullanıyorum ama bu monutor iyi ise bunu alabilirim input lag nasil varmi bunda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.