Arkadaşlar Herkese Merhaba..Ben Yaklaşık 2,5 Ay Önce LG 32LB652V TV Aldım Tv Sehpada Duruyordu 2 Gün Öncede LG NB3540A Soundbar Aldım İkisinide Duvara Monte Ettirmek İstiyordum Ettirdim de Ancak Monte Edilirken Tv'nin Kasası Sağ Aşağı Kısım Biraz Çizilmiş ve Fazla Belli Olmuyor Aynı Şekilde Ses Sistemine Duvara Monte Edilirken Duvar Asma Aparatından Dolayı Alt Kısmı Çizilmiş Uzun Sözün Kısası Bu Tür Konularda Aşırı Derecede Pimpirikli ve Kıl Bir Adamım ve Bu Beni Çok Fazla Rahatsız Ediyor O Nedenle İkisini de Satmak İstiyorum..Benim Gibi Pimpirikli Takıntısı Olmayan Biri Almak İsterse Fiyatta da Anlaşabilirsek Ürünü Verebilirim..Almak İsteyenler Benimle İletişim Kurabilir..Ama Çizik Var Diyede Aklınca Cinlik Yapmaya Çalışıp Ölü Fiyatına Almak İsteyen Olursa Vermem..İkinci El Değeri Neyse O Ne Ben Kimsenin Hakkını Yiyeyim Nede Bir Başkası Benim Hakkımı..Tv'nin 21,Ay Ses Sisteminin 24 Ay Garantisi Var(Dün Kuruldu) Tv Fiyatı 1150-1200 Ses Sistemi En Ucuz 700 tl(Ben Kampanyadan 650 tl ye Aldım)
S.a. cihazin cizik olan kisminin resimlerini eklerseniz dusunebilirim. Sadece tv yi satmayi dusunurmusunuz? Hangi ildesiniz ?