Şimdi Ara

Satılık:LG DVD RW---- SEAGATE 500 GB SATA HDD 7200.12 UYGUN FİYAT!!! Resim Eklemştir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Dwd rw çok az kullanılmıştır yanında sata kablosu verilecektir fiyat olarak :30 tL istyorum

pmlerinizi bekliyorum. HDD ise açılışta:Pri Master hard disk: S.M.A.R.T Status BAD,Backup

and Replace hatası veriyor yeni format attım hiçbir sorun yok hdtune testinde bad sectör hatası

vermiyor Fiyat olarak 60 tL istiyorumHDD'de Bad sectör yoktur.Resim eklenmiştir.
     Satılık:LG DVD RW---- SEAGATE 500 GB SATA HDD 7200.12 UYGUN FİYAT!!! Resim Eklemştir
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baran18 -- 17 Şubat 2012; 23:50:37 >

• ben anlamadım haricimi dahili mi ?
  • hdskde bad sektör var o yüzden smart hatası veriyor haberiniz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: öztin

hdskde bad sektör var o yüzden smart hatası veriyor haberiniz olsun

osman hoca hdd teknık sorundan oluyor bu.bad sector var demez orda.ömrü bitceği zaman verir bunu.garantili ise garantiye göndermek en iyi.yenisi ile değiştirirler bu durumda

çoklu partition varsa HDD üzerinde silin ve yeniden FDISK yapıp ve ondan sonra sistemini kur bakalım. Şayet bu olmaz ise bil ki sorun teknik bir sorundur

S.M.A.R.T. Status bad
    S.M.A.R.T. (Self Monitoring Analysis and Reporting Technology) IBM tarafından geliştirilmiştir. Sabitdiskteki hataların, cihaz tamamen arızalanmadan tespit edilmesini mümkün kılar. Bu fonksiyon artık ATA/IDE standartları arasında yer alıyor ve bir dizi sabitdisk üreticisi tarafından destekleniyor. Eğer bilgisayarın açılışı sırasında “S.M.A.R.T. Status Bad, Backup and Replace Press F1 to Resume” (bu hata mesajı BIOS versiyonuna göre değişiklik gösterebilir) mesajı ile karşılaşırsanız, sabitdiskiniz yavaş ancak emin adımlarla ömrünü tamamlıyor demektir. Bu durumda ilk olarak sabitdiskinizin yedeğini alın ve eğer garanti süresi henüz bitmediyse, ürünün satın aldığınız bayii veya üretici tarafından değiştirilmesini isteyin. Bu mesaj ile karşılaştığınız zaman [F1] tuşuna bastıktan sonra uzun süre çalışmaya devam etmek ise riskli olacaktır.
    İPUCU! S.M.A.R.T. fonksiyonunu bilgisayarınızın BIOS’undan etkinleştirin. Açılış sırasında sabitdiskinizde sorun tespit edilecek olursa, uyarı alırsınız. Bu sayede sabitdiskinizi yedeklemek için yeterli zamana sahip olabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cengiz_vga

quote:

Orijinalden alıntı: öztin

hdskde bad sektör var o yüzden smart hatası veriyor haberiniz olsun

osman hoca hdd teknık sorundan oluyor bu.bad sector var demez orda.ömrü bitceği zaman verir bunu.garantili ise garantiye göndermek en iyi.yenisi ile değiştirirler bu durumda

çoklu partition varsa HDD üzerinde silin ve yeniden FDISK yapıp ve ondan sonra sistemini kur bakalım. Şayet bu olmaz ise bil ki sorun teknik bir sorundur

S.M.A.R.T. Status bad
    S.M.A.R.T. (Self Monitoring Analysis and Reporting Technology) IBM tarafından geliştirilmiştir. Sabitdiskteki hataların, cihaz tamamen arızalanmadan tespit edilmesini mümkün kılar. Bu fonksiyon artık ATA/IDE standartları arasında yer alıyor ve bir dizi sabitdisk üreticisi tarafından destekleniyor. Eğer bilgisayarın açılışı sırasında “S.M.A.R.T. Status Bad, Backup and Replace Press F1 to Resume” (bu hata mesajı BIOS versiyonuna göre değişiklik gösterebilir) mesajı ile karşılaşırsanız, sabitdiskiniz yavaş ancak emin adımlarla ömrünü tamamlıyor demektir. Bu durumda ilk olarak sabitdiskinizin yedeğini alın ve eğer garanti süresi henüz bitmediyse, ürünün satın aldığınız bayii veya üretici tarafından değiştirilmesini isteyin. Bu mesaj ile karşılaştığınız zaman [F1] tuşuna bastıktan sonra uzun süre çalışmaya devam etmek ise riskli olacaktır.
    İPUCU! S.M.A.R.T. fonksiyonunu bilgisayarınızın BIOS’undan etkinleştirin. Açılış sırasında sabitdiskinizde sorun tespit edilecek olursa, uyarı alırsınız. Bu sayede sabitdiskinizi yedeklemek için yeterli zamana sahip olabilirsiniz.

bilgi için teşekkürler hocam benim gibi bilmeyenler vardır mutlaka öğrenmiş olduk sağolun

• DVD RW için PM gönderdim.
  • Pm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dwd Rw forum dışı satılmıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.