Şimdi Ara

Satılık LG G2 32 GB 400 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık LG Model #G2
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Cihaz 24/08/2014 tarihinde n11 idealseçimden alınmıştır.Faturası kutusu orjinal şarj aleti(çeviricili) mevcuttur.Kablo ve kulaklık yok.

Telefonun kasası genel anlamda temiz.10 üzerinden 8 alır.Sadece 1 noktada ufak bir çatlak gibi bir şey var,fotodan gösterdim.Onun dışında çerçevesinde kenarlarında çok hafif rahatsız etmeyen ufak tefek kılcal çizikler var.2 senelik cihaz için gayet iyi kondisyonda,bataryası da iyi durumda.İlk günkü gibi diyemem tabi.32 gblık versiyondur,root işlemleri hiç yapılmamıştır.

Ekranı sanırım sadece 1-2 ay stickersız kullanıldı.tertemizdir.

Cihazın bir sorunu kulaklık girişinde,jack kısmı çalışmıyor.Sebebini bilmiyorum kulaklığı görmemekte.

Şarj girişi çok çok az sıkılığını kaybetmiş durumda.Yani normalde 10luk kuvvetle çekip çıkartıyorsanız bunda 8 lik kuvvet yeterli olur.Çalışmasında hiç bir problem yok kullanım dolayısıyla ilk günkü gibi olamıyor tabi ki.

Aklınıza gelen soru varsa sorabilirsiniz.Fiyat PAZARLIKSIZ 400 TLDİR.Kadıköy içi elden teslim diğer illere önce para sonra kargo şeklindedi.Fotolar;

Çatlağı göstermeye çalıştım.Pek belli olmuyor.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• arkadastan telefonu aldim..cihazin performansi gayet iyi durumda tesekur edrim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.