Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Lg3 32 gb gri renk 1 yıl orjinal garantili Satın Al 16 Mayıs 2018 22:52 1 1 Satılık Lg3 32 gb gri renk 1 yıl orjinal garantili 1 yıl önce anakartını ve ekranını değiştirdiğim cihazımı satıyorum. orjinal lg servisine ücret ödeyerek değişim yaptırdım ve 2 yıl garanti aldım garantisi gelecek seneye kadar devam etmektedir.kamera, batarya ve arka kapak hariç telefon tamamen değişmiştir. fiziksel olarak ekranında kılcal çizilmeler vardır farkına varılmıyor ve kullanımda da belli olmuyor. arka kapakta çizikler vardır isterseniz arka kapağı değiştirirsiniz, batarya ilk geldiği gibi değil performans düşüklüğü var %80 verimlilikte diyim daha doğru olur fakat servisine götürürseniz ücretsiz olarak değiştireceklerdir, kullandığım için servise yollayamıyorum fakat istanbulda yaşayanlar mecidiyeköydeki servisine gidip bir saatte değiştirip gelebilir.yanında samsung a7 2017 beyaz kulaklık (3 4 ay kullanılmış sorunsuz) sarj aleti, kutusunu vereceğim.izmir, denizli içi elden diğer illere kargo şeklinde yapabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 525 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 30 Mart 2019 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 8gb Rx 590 Lı sistem Satılık Lg3 32 gb gri renk 1 yıl orjinal garantili SteelSeries siberia v2 heat orange SATILIK 5 ADET PS3 OYUNU 30 TL
______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 8gb Rx 590 Lı sistem Satılık Lg3 32 gb gri renk 1 yıl orjinal garantili SteelSeries siberia v2 heat orange SATILIK 5 ADET PS3 OYUNU 30 TL