Şimdi Ara

8gb Rx 590 Lı sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 8gb Rx 590 Lı sistem

Öncelikle satmak için bir acelem yok o yüzden indirim istemeyin, satış amacım böyle bir sistem toplamama rağmen neredeyse hiç oyun oynamamam ve laptop bilgisayar almak istememdir, ekran kartı ve işlemci hiç zorlanmamıştır 2 yılda toplam 100 saat forza horizon 30 saat doom 50 saat cs go 50 saat de bioshock oynanmışsa oynanmıştır isteyene steam hesabımı verebilirim saatlere bakabilir veya test için bildiği bir yöntem varsa buyursun.

Parça satışı yoktur

Olumlu olumsuz yoruma açığım belirttiğim gibi acelem yok fiyat da ekran kartlarının fiyatının yüksek olmasından dolayı.

Anakartın garantisi 5 marta kadar işlemcinin 15 marta kadar garantisi var ramın garantisi ömür boyu olabilir aynı tarihlerde alındı (faturasını bulabilirim). Ekran kartının garantisi yeni bitti. harddisk kasa psu ve monitör eski sistemimden kalma o yüzden garantisizdirler.

MSI B360 Gaming Plus 2666MHz

intel i59400f

Sapphire rx590 8 GB

2x8 kingston 2666 cl16 hyperx 16 Gb ram

WD

3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk

COOLER MASTER

RC-K350 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

Asus VX239H 23" 5ms

Steelseries apex raw klavye

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 7100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam şu an 8 gb ekran kartlı bir sistemi kullanıcının alması çok zor tavsiyem ekran kartı ve geri kalan sistemi ayrı satmanız

• quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

Hocam şu an 8 gb ekran kartlı bir sistemi kullanıcının alması çok zor tavsiyem ekran kartı ve geri kalan sistemi ayrı satmanız

Online dersler veriyorum o yüzden ayrı satamam, satılırsa diyerek bu fiyattan koydum evet normal bir kullanıcının alması güç haklısınız belki miningciler ekran kartı için alır diye bu şekilde koydum, acelem yok satılmazsa da olur benim için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.