Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK LOGITECH DRIVING FORCE GT Satın Al 9 Haziran 2015 21:31 1 1 SATILIK LOGITECH DRIVING FORCE GT Arkadaşlar ürünü 3 yıl evvel aldım. Nokta çizik dahi yok çok az kullanılmıştır. Bir hevesle alınıp sonra köşede kalmış kutusu her şeyi tam bir ürün. Şu anda paraya ihtiyacım olduğundan satıyorum. Sebepsiz işten çıkarıldım ve evdeki hesap çarşıya uymadı, denkleştirmem gereken bir para var. Lütfen ölücüler aramasın. ürünün fiyatını zaten oldukça uygun tuttum. yarı yarıya fiyat. istanbul içi hemen elden teslim edilir. iletişim için 05549728399 nolu telefonumu arayabilirsiniz. yazışıp yazışıp boşa meşgul etmeyin arkadaşlar cidden aciliyetim var. alıcı olan direk ararsa memnun olurum. ürün resimde görüldüğü vaziyette kapalı kutusunda durmaktadır. buraya koymadan önce tekrardan her şeyini kontrol ettim sorunsuz çalışıyor.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK LOGITECH DRIVING FORCE GT Samsung HD080HJ 80GB SATA HDD [Güncelleme- SATILIK-iNDİRİM] UCUZ VE KULLANIŞLI SİSTEM ARAYANA! [ALINIK] ASUS 27" MX279H AH-IPS LED MONİTÖR
herzelaid kullanıcısına yanıt ürünün resimlerini de eklerseniz satılması daha kolay olur :) hayırlı satışlar.